Śmieszny post "eksperta" z forum GOL:
Takie będzie właśnie polskie community na EU serwerach.
de_struktor
Cytuj:
Co do raidu na onyxie,widzialem 2 nagrania video i stweirdzam ze bylo bo kiepsko wykonane,sprowadzalo sie do tego ze ktos byl tankiem a czarodzieje walili z daleka.IMHO bylo to slabo wykonane,nie widzialem tam chociazby jednego inzyniera,ktory swoimi umiejetnsociami bardzo duzo by pomogl,nie mowiac o inncyh postaciach.
Co do szybkolewelowych postaci to taka postac jest do bani,zapewne nikt niebawil sie nia w szkolenie w profesjach,czyli bieda totalna,no chybaze maja wszystkie profesje na maxa to chyle czola jak ktos w 7 dni tego doknal.tylkoze trzeba jeszcze umiec rzeczy uzywac,a z tego co widze to malo ludzi ma duzego skila,glownie liczy sie frag i dmg.
Osoba robiaca postac w 10 dni(60lev) dla mnie jest chorym czlowiekiem i powinien sie leczyc.Powinna tez wyjsc czasem na swieze powietrze i zobaczyc jak wyglada swiat.
Ja na serwerze pvp sie nie boje majac 30 lev zadnej postaci 60 lev,a czemu?Bo robie z niego owieczke,odbiegam,ogniem dupe przypiekam i znowu owieczka,ciekawe komu sie znudzi,jak ma gosc kumpla to 1 owieczka,drugiego zajme potworkiem(dzieki mind contorl)nastepnie skilem zatrzymam go w miejscu a jak uznam za stosowne to uciekne portalem do miasta i tyle mnie widzieli.Nalezy pamietac ze w WoWa gra duzo ludzi poslugujac sie damagem a skila maja zerowego,to samo co w diablo2.Sorka zabijalem 7 osob na raz i jakos w tym problemu nie widzialem,bo liczy sie skill a nie dmg,dopiero pozniej jak sie pokazaly lamerskie itemy typu buriza ringi amu occy itp smiecie,nie mowiac o lukach 1k dmg dla amek,ale to przeszlosc.Nawet na taka amke jest sposob druidem i w tym sek,trzeba oceniac swoje mozliwosci w stosunku do czyichs,jak magiem zobacze np warriora na 60 ktory mnie atakuje to zamienie go w owce i se przy nim zatancze,pare lolow napisze i sobie pojde,a jak za mna gosc bedzie szedl to znowu go w owce,jakiegos potworka mindem rzuce na niego,pozniej tele i niech mnie gania.
Nie przejmujcie sie,na kazdego mozna znalezc sposob,trzeba tylko umiec wykorzystywac w grze itemki i skile.(no poza lamami z hakami,na tych nie ma sposobu).
Co do serwerow to polecam pve,czyli rajdy beda pvp mozna w kazdej chwili,zaznacza sie ikonke przeciwnika,wybiera z menu duel(team,inspect itp) a przeciwnik jak kliknie ok to walczymy a jak nie to nie walczymy,wtedy mozemy sie z nieg smiac i czikenem sie bawic.
Ja czystego pvp nie lubie,bo jakis mongol w kopalni jak bede kilofem pukal mnie zabije,albo bedzie caly czas upierdliwie atakowal itp,utrudnial zycie bo mu sie nudzi,glownie tak sie palanci zachowuja,dlategochce teg uniknac i wybieram pve(duelowac sie mozna,rajdy na horde tez beda).
Co do gildii itp.,ja nie mialem problemu na cl czy ob znalezc gildie,po prostu wjak widzialem ze ktos walczy z mobem i mogl przegrac a to widzialem to pomagalem,ludzie dziekowali,wyrabialem sobie dobre imie i pozniej dzieki temu ze paru osobom urtowalem tylek moglem byc jesli chcialem w kazdej dobrej gildii.Jelsi ktos na serwerze pvp bedzie atakowal swoich,duelowal sie z nizszymi levelami to bedzie mial tak niska popularnosc ze po jakims czasie kto go zobaczy to go bedzie zabijal i sie taki gosc psychicznie zalamie,bo nikt go do teamu nie wezmie,do raidu czy gildii.Dlatego moim zdaniem lepiej jest pomagac niz szkodzic,a duele walczyc z rownymi lub lepszymi przeciwnikami,wtedy na pewno beda o nas czesciej mowic lepiej niz gorzej,a i na pewno z chcecia zabiora na raida itp
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=3063375&N=1