Kolejny post geniusza z Diablo :
Cytuj:
Moge i wprowadzac w obled ale np warriorem na 30 lev gdyby mnie mag gonil to bym zazywal te mikstury co daja absorba od ognia,colda itd(tylko trzeba je miec)warriorem az tyle nie gralem by dokladnie kazdy skill jego znac,na razie rozpracowuje maga inzyniera pozniej sie pomysli nad innymi postaciami.To co mnie w warriorze wkurza to te "MISS",to jest tragiczne.
Co do Onyxi to jak te 2 filmiki pokazuja oni wiecej uwagi poswiecaja na ogladaniu niz na graniu,bo ogniem to akurat Onyxia moglaby im narobic gdyby mieli dobrego alhemika i troche mikstur z absorbem fire.Wtedy by tak od fireballi nie padali,dodam tez ze na pewno nie mieli enchantera ktory by im w stufie pododawal np resy,bo jako woj czy pal bym bral to wlasnie niz dodatkow zycie czy str.
Z grami diablopodobnymi wlasnie cale granie opiera sie na paru buildach i jakies nowosci sa przyjmowane ze smiechem,tylko gorzej jak od tych nowosci sie ginie.
Nigdy nie mowilem ze na Onyxie poszedlbym na 30lev bo tam nieda sie dojsc na 30lev.
A jak ja sobie walke z Onyxia wyobrazam?Na pewno tak ze okolo 20 moze nawet 30 Warriorow w nia nawala 2 recznymi toporami ze skilem tym co zmniejsza obrone,czyli po 1,by trafiali,po 2 ekipa dookola by ich leczyla,magowie wspomagali atak itd.Na duzego bosa trzeba uzyc powera bo widac co ten smok robi jak sie z nim bawia.Jeden czy 2 tankow z tarczami blokami itp,defence stance itp i odbieraja ciosy,reszta leczy,rzuca dmg absorb itd,pozostali warriorzy nawalaja ile wlezie,bo oni dmg na siebie nie biora.Reszta ekipy ich leczy i wspomaga z daleka.To co widzialem na tych 2 filmkach to 5 walczy a reszta oglada.Ja jesli tam pojde to oczywiscie na 60 lev i wczesniej bede sie staral z gildia omowic taktyke,by nie poszlo tak 30 szamanow,warrior i paru magow.
BrachSon--> jak to mozliwe ze sam biegasz warriorem w takich miejscach ze napotykasz 60lev taurenow?Sam biegasz na raidy,bo to stwierdzenie wydaje mi sie zabawne ze "co zrobisz jak na 30 lev trafisz na kogos na 60".Na podstawie maga tylko pokazalem jakie sa mozliwosci obrony(jesli kiedys sie tak zdazy ze sie spotka kogos silnego),a na 30 lev nie wiem,moze bym go tym gnomish bajerem od NEtu zatrzymal,nie znam dokladnie funkcji 90% itemow i nie spodziewaj sie ze ktos powie co jak dziala i co jak robic,bo w ta gre trzeba pogracpare miesiecy by poznac co kazdy item i w jakiej sytuacji daje.przykladowo diablo 1.09 buriza byla dobra do pvm,albo do pvp sie nie nadawala(chybaze z lamkami),tak moze byc i w WoWie,ze 1 item moze odmienic sytuacje.I chce jeszcze raz podkreslic,ze my nie znamy masy itemow,skili itd,i nie mozna tak od zaraz powiedziec ze zrobie tak,bo ja nie wiem jak zrobie,ja dopiero zaczne w ta gre grac jak retail sie pokze,a to co pisze teraz to sa tylko przyklady postaci,skili,itemkow z bety,w ktora gram raczej malo,bo juz mi sie odechcialo grac z mysla ze zaraz zbedzie wipe.
Ciekawe ... gośc pewnie nawet nie grał w OB a już tworzy strategie jak pokonać Onyxie i mówi ludziom jak mają grać
Cytuj:
moze bym go tym gnomish bajerem od NEtu zatrzymał
?