nie lutus nie rozumiem waszego pieprzenia tylko.
Gra jest do dupy, ludzie zaczną odchodzić, będą wracać do daoc-a - proroctwa z dupy wyssane za przeproszeniem (albo i bez).
Odchodzili od Daoc-a w momencie startu? Nie, chociaż jak sam przyznałeś gra była do dupy w tym momencie. Tytuł ma potencjał, zapowiedzi są szumne - może 10% wróci reszta poczeka na nowy patch i oblooka, po czym dojdzie 50% nowych graczy.
A może myślisz, że Blizzard nie dotrzyma obietnic i oleje PvP przez rok niczego nie wprowadzając, przy czym zabije swoją dojną krowę bo ludziska po pyknięciu lvl 60 i znudzeni gankowaniem innych zaczną rzeczywiście masowo odpodać? Nie wydaje mi się by Blizard w tym momencie po takim sukcesie zdecydował się zabić swój produkt.
Serwerów PvP jest 2x tyle co serwerów PvE i wystarczy poczekać a nie bawić się w proroka i pieprzyć "i tak nic nie zrobią" "obiecanki cacanki", "będą tylko kosić kasę", "skąd ja to znam.."
WoW jest ukierunkowany na high level content którego teraz praktycznie nie ma, i nie sądze by Blizzard nie był tego świadomy i nic w tym kierunku nie robił.
Przy czym np. licznik honorable kills jest już od dawna tylko został wyłączony po patchu jeszcze w OB. Myślę, że Blizard całość szlifuje, a ta całość jest w tym momencie na ukończeniu....
ty prorokujesz, że będzie chujowo, ja prorokuję że będzie ok, przy czym tylko ja podchodzę do sprawy ambicjonalnie chociaż obaj bawimy się w proroków
A naprawdę zacznę się wkurwiać jak zrobię ding60 i blizzard do tego momentu nic z kwiestią highlvl content nie zrobi. Do tego momentu mam to gdzieś, gdyż mnie problem bezpośrednio nie dotyczy. A bawię się bardzo dobrze.