R-snoOz napisał(a):
Ja pisalem ze niechce sie cosmos uruchomic na kr bo probowalem juz ze 3 wersje i zawsze albo nic sie nie dzieje albo wyskakuje komunikat "Your Interface folder is out of date...". Nawet jak usune wszystkie pliki dodawane przez us2.kr.exe to nadal to samo wiec jezeli mozecie powiedzcie jaka wersje cosmosa macie albo skad ja sciagneliscie ze chodzi wam na kr.
mmm krok po kroku(Zakładająć że macie poprawnie zainstalowaną wersje tamtego pliku wowkr2us czy coś takiego tzn chodzi głównie o katalog fonts w głównym katalogu wowa..)
1) zaciągnąć cosmos (ja zaciągnąłem bete z oficialnej strony cosmosa) tyle że zipa nie execa
2) rozpakować do jakiegoś tymczasowego katalogu
3) W katalogu wow'a w interface zrobić kopie zapasową folderu frameXML (np zmienić nazwe na frameXMLback czy coś w tym stylu)
4) Przegrać z folderu do którego zainstalowałeś cosmosa frameXML do wow/interface/
5) Cosmos.exe do katalogu wow
6) Odpalić cosmos exe i pozwolić mu się spaczować. Po zpaczowaniu upewnić się że opcja "delete unneded files" czy coś takiego, jest odznaczona
7)Zamknąć Cosmos.exe
Przegrać ze starego katalogu frameXML (tej kopi bezpieczeństwa) do nowego FrameXML, plik fonts.xml
9)Otworzyć plik *.toc w FrameXML sprawdzć czy wersja interface jest 4114 i czy wystepuje w contents linia fonts.xml (jak nie to dodać)
Odpalić cosmos.exe Jeżeli wszystko poszło tak jak powinno to macie cosmosa z koreańską czcionką (text w chacie dalej się nie wyświetla ale są nazwy serwerów i imiona graczy)
BTW Ktoś ma taki problem z cosmosem?: Jak odpale okno questu -> zamkne je -> odpale okno mapy -> zamknę to potem nie moge odpalić okna questu jeszcze raz z toolbar (po najechaniu na ikonke wyświetla się tooltip "talents" ale po kliknięciu nic się nie dzieje)
Pozdrawiam