Filoleowy miały kolor a nie klase jako epic
Gdybyś nosił maila wiedziałbyś ze nagroda za zabicie van clifa daje takie spodeniki
Ps: Zabiliśmy żebyś wiedział
Fukesem ale zrobiliśmy to. Ale przed tym cofnęliśmy się jeszcze na chwilkę do miasta, aby naprawić sprzęt i weszliśmy przez workshop.
Najgorsza jest trasa aby dojść do thermapluug niz sam boss. Trzeba praktycznie iść po gzymsie aby nie złapać agro z calej lokacji. Pare razy mieliśmy tak ze jeden mobek dostał agro na dole i spulowal całą lokację zanim doleciał do nas naokoło przynosząc 423412 kolegów ze sobą
Na początku mieliśmy zonka z tymi guzikami u bosa bo było nas tylko 3 a guzików 6 i zanim zaatakowaliśmy bosa wciskaliśmy je aby sprawdzic czy to go osłabi albo cuś
Ale okazało się to trywialne. Jedna osoba musiała tylko latać i dusić na te co sie świeciły. Najgorszy był ten piekielny knockback tego bosa :wink :
Zrobiliśmy go na tym lv ale walka była BARDZO ciężka, ledwo się udało.
PS2: To nie zgony tylko solowanie cały dzień w tej lokacji dla itemków i kasy. A że puźniej dołonczył do mnie sand i namir poszliśmy od ręki głebiej w gnomerian, problem w tym ze nie reperował m sprzętu od dość dawna
, zgona nie miałem.
PS3: Postal sand miał 3-4 lv więcej niż ja, namir był 1 lv wyżej a ja do tego czasu jeszcze lv zrobiłem i zdązylismy się naprawić w mieście
PS4: Zapraszam na Final bete, jeżeli chcecie mozemy zrobić numer z bosem w gnomerian i udowodnić wam ze to jest mozliwe na tym lv jeszcze raz, tymbardziej ze teraz znamy ten instance jak własną kieszeń