Kabraxis napisał(a):
S4ndM4n napisał(a):
Kabraxis napisał(a):
To po co grac w RPG ??? mozna sobie pograc np w CS lub ET.
Ale to juz temat na inna dyskusje.
DOBRANOC
a trzeba byc klimaciarzem zeby grac w rpg ?
jest sporo powergamerow ktorzy graja i sie swietnie bawia a o to chyba chodzi...
Nie nie trzeba (ja to lubie). Najlepiej byc nieumiejacym czytac/pisac kretynem potrafiacym wymyslic dla gildii nazwe "ZjebaneRyje" a dla postaci "cipka".
Za cos takiego powinien byc ban na jakimkolwiek serverze nie tylko na RPG. Albo polacy w Diablo/Tibii z ksywkami: Huj_13, Adlof_Hitler lub innymi zajebiscie orginalnymi/klimatycznymi.
Tu juz nie chodzi o klimat tylko o granice dobrego smaku.
A potem niektorzy sie dziwia dlaczego za granica polak jest postrzegany jako idiota.
nie wiem skad wyciagasz wnioski ze nie umie czytac/pisac, moze masz jakis kompleks i dlatego wyzywasz innych od kretynow.
nie musi ci sie podobac nazwa mojej gildi czy postaci, nie lamie zasad "naming policy" nie jest rasistowska i nie pietnuje nikogo ani ze wzgledu na religie ani upodobania sexualne, a jesli jedyne co w tym widzisz to ze nie jest w klimacie, to juz twoj problem.
co za roznica, zakladajac postac ktora z zalozenia bedzie sie gralo 15lvl jak sie bedzie nazywala ? na 1h moge sie nazywac wujek12 i mam to gleboko w dupie prawde mowiac.