Goatus napisał(a):
truetly napisał(a):
Skoro retoryczne to po kiego piszesz/zadajesz?
mmm źle się wyraziłem a ty się czepiasz ;p... może nie tyle retoryczne a hmm... była to forma odpowiedzi pytaniem na pytanie kolegi kacza80 na ile to info jest pewne (na które zapewne odpowiedź miał przed nosem przy logowaniu)...
O.o uh zakręciłem troche, ale jak nie zrozumiałeś tego odrazu to niewiem jak ci to wytłumaczyć
Pozdrawiam
nierozumie, wydaje mi sie ze niektórzy piszą na tym forum- po to, aby pisać (co Wy ilość postów w ten sposób sobie nabijacie, i niby przez to taki autorytet mieć bedziecie ?). Osobiście uważam, ze jeżeli ktoś zadaje pytanie, to należy mu odpowiedzieć, a jeśli sie nie na to nie ma ochoty to poprostu nie pisze sie nic. :/
zadałem takie a nie inne pytanie na temat długości trawnia bety, ponieważ nie wiedziałem na ile to jest pewne,
a co do wypowiedzi miedzy innymi Pana Goatus, to mam do powiedzenia tylko tyle na temat takich "PYTAŃ RETORYCZNYCH"
ABYŚ SIE AUTOR ZASTANOWIŁ 5 RAZY (DWA TO ZDECYDOWANIE ZA MAŁO) ZA NIM COŚ NAPISZE
NIEMOŻNA ZOBACZYĆ (WASZEGO PROBLEMY) W LEWYM DOLNYM ROGU SKORO NIE MOZNA SIE ZALOGOWAĆ, O CZYM PISAŁEM WCZEŚNIEJ, JAK BY (AUTOR) CZYTAŁ UWAŻNIE TO NIE PIER....Ł BY TAKICH KOCMOPOŁÓW.