Nie wiem wlasnie, czy wszyscy mnie zrozumieli.
Nie namawiam nikogo, aby przenosil sie teraz na inny server - porzucal swoja postac z betki ( ktora i tak zostanie usunieta ) i zmienial nagle serv. Chodzi mi o wybor servera PO 11 lutym (planowana data retaila). Nie widze problemu aby Polacy ktorzy sie nie lubia, grali z tymi ktorzy sie lubia i szanuja.Po prostu dobrze, zeby sie jakos zgromadzic na 1 realmie - latwiej bedzie wtedy nowym gildia w rekrutacji polskojezycznych czlonkow. Latwiej bedzie tez o pomoc i dogadywanie sie z innymi ludzmi. Dodatkowo gildie z czasem beda na pewno sie dobrze znac - pomoze to przy umawianio wojen gildii, sojuszy itd. Dodatkowo na pewno wieksza satysfakcje mialbym z zabicia czleka ktorego znam dobrze z forum tego lub innego i wkurza mnie on od dawna, niz z poskromienia zupelnie anonimowego np. Fina
Ciezko prowadzic taki watek na kazdym z for osobno, dlatego mysle ze dobrze jakby powstala osobna strona - bardzo prosta, umozliwiajaca wypowiezdnie sie kazdemu i podpisanie pod danym serverem.
Ja osobiscie moge zgodzic sie nawet na ten server pierwszy na H PvP itd itp.
EDIT: Mysle, ze sprawa ta powinni zainteresowac sie ADMINI wstawiajac np. Bannerek z informacja o wybranym serverze. Narazie Polacy graja glownie na PvP6 i 7 - ale tak naprawde czym roznia sie te servery? Popolacja i ping - podobnie. Wiec moze po prostu wybierzemy jeden z nich (droga glosowania - osobny temat z opcja ankiety ). Na relmie na ktory zaglosuje wiekszosc zagra zdecywoana wiekszosc Polakow. Link do takiej ankiety wkleilibysmy na znanych forach.