Strangerr- byc moze nie potrzebnie to uogolnilem za co sorki, ale gdyby gosc napisal choc pare slow wieecej typu gral w CB i poraz wtory mus sie nie chce grac to bym to zrozumial, natomiast ja to rozumiem tak, mu sie nie chce i szuka ludzi aby to zrobili za niego, co moge nazwac wlasnie owym lamerstwem. Oczywiscie nie mam nic do tego co on zrobi ani jak zrobi jego bussiness
Po prostu nazwalem rzeczy po imieniu, nie wiem po co tyle halasu o zwykle nazewnictwo ??
No i troche nie rozumiem juz Waszego czepiania sie uogolnienia, ktore w niektorych przypadkach jest potrzebne i konieczne, wszelkiego rodzaju statsy robi sie na podstawie ogolu, wielu wynikow a nie na podstawie jednostki tak tez to sie tyczy oceny owych rzeczy
No i stwierdzenie ze mi nic do tego co i jak tez jest wszystko wzgledne, bo jesli ktos kogos pobije dla przykladu to dla niego moze to byc fun ale ogolnie jest to huliganstwo
I w takim to kontekscie mialem to stwierdzenie, ale coczywiscie podkreslam jest to moja subiektywna ocena i czy sie to komus podoba czy nie
EOT
ps. Myslisz sie ze FF11 jest dla masochistow, jest to bardzo trudna gra ale nie dla masochistow
raczej dla wytrwalych ^^;