Dwutlenek napisał(a):
Goatus napisał(a):
meterrr napisał(a):
z tego co pamiętam , to nr kart kredytowych nie są kompletnie przypadkowe , są generowane w jakiśtam sposób .... od tego był programik , poszukaj sobie na google thc-c191 , jeśli nie znajdziesz podaj maila to ci podeslę ,
albo po prostu sprubój tych przed chwilą wygenerowałem ..
4032 6054 8871 5475 -> ViSA CARD (1)
4374 7030 3682 2616 -> ViSA CARD (2)
Ugh... Zdajesz sobie sprawę ze to jest ścigane i zagrożone miłą odsiadką (tak tak nawet w tak prymitywnym kraju jak Polska)
Pozdrawiam
LOL
Jak sobie przypomne sytuację z Huraganem i to że wkleił artykuł o Onyxi, co skończyło sie szybkim donosem, to mnie śmiech ogarnia i chiałbym zauważyć, że mamy tu kapusia na forum. Więc skasuj ten post bo pewnie już na policję zadzwonił
omg następny inteligent który potrafi czytać ze zrozumieniem.. Geez szkoda gadać. Czemu dla niektórych ludzi napisanie przez kogoś, że coś jest np nie legalne albo, że za coś można bana dostać obrazu = to, że osobiście doniosę? Naprawdę może masz jakieś kompleksy z młodości? Koledzy na ciebie donosili że dłubiesz w nosie albo coś ;p
Honestly poza mną to forum czyta jeszcze sporo osób niektóre nigdy się nawet nie odzywają i pies wie, co komu kiedy do głowy przyjdzie. Ja tylko powiedziałem, że coś takiego jest karalne w razie jak by przedmówca tego nie wiedział a ty odrazy z mordą wyskakujesz