Lumi napisał(a):
no i ja chyba zaczne grac shadow priestem po maturach... i chyba zrobie go na jednym z nowych serwow... Priest jest nie do zdarcia w pvp o ile umie sie nim grac. jest rowniez niezbedny w instancach... najbardziej uzyteczna postac wg mnie. Mam rowniez roga na BL gra sie bardzo przyjemnie ale slyszalem o trudnosciach w znalezieniu teamu w high lvl instacach.
Ta, natknołem się na takiego random uber pvp shadow roxora w BRD, tępy jak but, bo w końcu "wie jak grać priestem"
, więc nasze uwagi nie robiły na nim wrażenia, bo "on wie lepiej". Dopiero drugi wpie i ostry komentarz przekonały go, że nie powinien używać shadowform, shielda to chyba na nikogo poza sobą nie rzucał, bo i tak "przeciez trwa 15 sekund a po 2 hitach schodzi", że o umiejętnościach leczenia nie wspomne, już druid z którym byłem tam wczesniej lepiej leczył, niewiem czemu ten uber priest nie wyleciał z party, ale wiem, że więcej z nim nie pójde, to samo stwierdziła reszta party. Dodam, że przygoda z uber priestem skończyła się po niecąłej godiznie i 4 wipach
. I niestety takich priestów jest zatrzęsienie, kolejny random też myślał że jest uber i na tych 5(6?) minibossach? w BRD już na 2gim nie miał many, a przecież ma takiego wyje%@#%! mind blasta i inne dd spele, dobrze że mieliśmy shamana w party to jakoś nam się udało przeżyć. Grajcie tak dalej a problemy w znalezieniu party będizecie mieli większe niż ninja looterzy.