Shadhun_ napisał(a):
Ludzie jeszcze nie zrozumieli jednej podstawowej rzeczy liczba
killsow != punktom honoru.
Właśnie!
Lol, jutro, (bo contribution points są naliczane chyba codziennie nie?) Będzie wielki płacz w stylu:
"OMG WTF BUG i have 1000kills and only 2k contribution points when my friend has 200kils and 4k contribution points" (przykład z kosmosu)
Bah czasami ludzka głupota mnie dobija, czemu wszyscy myślą, że 1 kill = 1HP kiedy już od miesiąca albo więcej na stronce jest wyjaśnione co i jak.
Killa ci zaliczy nawet jak pukniesz umierającego gościa, za 5hp, Liczy się % dmg jaki mu zadałeś, a jak jesteś w grupie to wszystko się po równo dzieli miedzy liczbę membersów. Czyli jak 60vs60 miał dawać 60HP to, jeżeli, raid skiluje gościa, na 60lvlu to każdy dostanie coś koło 1,5HP, natomiast, jeżeli mi solo uda się wycisnąć większość życia z lvlu 60 to dostane około 40HP (ofcourse wszystko uproszczone, bo pewnie też liczą się lvle ludzi w rajdzie i takie tam duperele)
Kolejna sprawa, która już mnie hardcorowo dobija, to to, że teraz już się nic nie liczy. Większość graczy zmieniła się w kamikadze nastawione żeby zaliczyć tego killa, choć by nie wiem, co. Jak cię już targetną to choćby nie wiem co nie odpuszczą i biegną np w tłum alliance jak ci idioci z 500hp zamiast sie wycofać -_- Normalnie living bombs ;p