gabrielve napisał(a):
Cytuj:
Edit Sorrki za zlą interpretacje nie chodziło mi o tą impreze ale ogólnie że tylko weekend wchodzi w grę.
GDAnetKon odbywa sie w weekend, 4 - 5 czerwca (jak na konwent przystalo jest to impreza trwajaca non-stop, takze w nocy).
Konwent dwudniowy nie ma szans ściągnąć większej ilości ludzi spoza najbliższych 100 kilosów. Komu by się chciało jechać parę godzin pociągiem tylko po to, żeby następnego dnia powtarzać tę operację?:) Dodatkowo ostatni dzień na konwentach to po prostu pakowanie się i wyjazd - pociąg/autobus nie zaczeka, a właśnie takimi środkami lokomocji poruszają się zwykle uczestnicy tego typu zlotów Więc komu by się chciało przyjeżdzać, jeśli minie mu pół programu - no chyba, że w niedzielę prawie nic nie zaplanowaliście.
Proponuję na drugi raz przemyśleć zorganizowanie imprezy przynajmniej trzydniowej lub dwudniowej, ale z piątku od ~16:00 do soboty ~22:00, żeby ludzie mogli sobie pozwolić na zostanie do końca.
Swoją wypowiedź opieram na uczestnictwie w konwentach miłośników fantastyki (jako uczestnik i organizator). Mam nadzieję jednak, że za rok ktoś przygotuje coś dla szerszego grona odbiorców - w tym mnie