Tak naprawde to dopiero po high lvl instacjach bede cokolwiek mogl powiedziec;)
Prawdopodobnie tam przerobie na holy/prot palka:)
Jak zdobede sprzet do killowania to przerobie na ret/prot przeniose sie na korgall i tam bede horde meczyl
a na BL zrobie sobie postac po stronie hordy
shamana moze to taka palka prawie tylko lepsza bo wali tych kijkow ma czary na odledlosc..
, albo pure fighter/mag/priest w zaleznosci czego tam po stronie hordy brakuje (u nas nie ma wojownikow trafic na jakiego chetnego do instancji to rzadkosc)
Ogolnie mam 2 ekwipunki i tak zostanie, jeden inteligencje postaci (niestety nie moja) zwieksza a drugi to stamina str armor...
Holy Talents (35 points)
• Spiritual Focus - 5/5 points
• Improved Holy Light - 3/3 points
• Revelation - 2/2 points LOH 40 minut
• Improved Blessing of Wisdom - 5/5 points
36mana/5sec
• Improved Seal of Righteousness - 5/5 points
tylko po to zeby shock miec
• Divine Wisdom - 5/5 points
na prawde many brakuje jak lecze to szybko jak walcze to tez znika bo seal of crusaider + judgment na kazdego wroga potem seal of command i dopiero tluke
• Improved Concentration Aura - 3/3 points
jeszcze nie spotkalem palki z ta aura podpakowana – przydatna w leczeniu jak mob obskoczy. praktycznie 100% szansa ze sie uda healing
• Sanctity Aura - 1/1 point
tylko po holy shock albo 4 pala party
• Improved Seal of Light - 5/5 points
jak sie uda z tego judgment zrobic na bossa albo jakiegos minibossa to meele fighterzy praktycznie sami sie lecza zwlaszcza ci co 2 bronie uzywaja jak lecze party albo jak inny pala da judgment z crusaidera
• Holy Shock - 1/1 point
A to po prostu jest no super – shotgun normalnie .. zwlaszcza w pvp jak juz ktos ci ucieka ma malo HP I trzeba go gonic... 250-400 dmg to zadaje 60 lvl magowi wiec czasem taki strzal na koniec decyduje czy masz hk czy nie. Przewaznie od tego zaczynam walke potem stunik.... bo jeszcze nigdy mi sie nie udalo walczyc krocej niz minutke
Oczywiscie pull mozna robic i zauwazylem ze generuje sporo aggro
jupi
Protection Talents (0 points)
• None
Retribution Talents (11 points)
• Improved Blessing of Might - 5/5 points
• Improved Seal of the Crusader - 5/5 points
najczesciej tego uzywam, jak chce szybko skonczyc walke to judgment potem crusaider i 2h bron wogole atak palka bez zadnego dopalacza uwazam ze bezsensu
Jak mnie obskoczy mobek ale taki niezbyt silny tylko duzo to 1h + shield i seal taki co mana daje + judgment z niego i seal znowu jedno uderzenie przywraca okolo 100mana - wiec mozna mane odzyskac i sie podleczyc...
• Seal of Command - 1/1 point
a to po prostu z 2H bronia I wrogiem osadzonym z crusadera obowiazkowo w pvp imho
Przerobilem z full holy na holy ret po tym jak 5 lvl nizej palka retribution mnie pokonywala w 9/10 pojedynkach
Ogolnie to w sunken temple za tanka ostatnio robilem i nawet nawet jak mi mob sie urywal i biegl na szmaciarza to stun holy schock ze 2 uderzenia z 2h i wracal
- ale woj to woj nie ma co gadac jest duuuzo lepszym tankiem
acha i zeby smiesznie bylo na koncu 2 smoki zabilismy ale aggro mobkow ktos przyciagnal calal ekipa wipe ostatni moj cios boss padl i ja w chwillke po nim i ... kumpel mag .. rolnal moja tarcze /lol przez przypadek
bo tyle rzeczy neibieskich wylecialo ze nawet nie zdazylem sie im przyjrzec:)
Dzis w plague troche horde pomeczylismy 2 pali i hunter... fajne na prawde baaardzo fajne ... nie uciekaja bo hunter ich zwalnia... jak uciekaja to pet dogania i zjada
do inst nie lubie hunterow ale na polowania na graczy sa super:)
Jak ktorys ma malo hp to jest 2 healerow do tego dochodzi lay on hands... wcale sie nie dziwie ze horda nie lubi palkow niby nie maja duzego dmg itp... ale na prawde potrafia byc jak wrzod na tylku normalnego woja rogue czy huntera ubilo by sie juz ze 3 razy a palka to sie leczy shielduje lyka potionki bandazuje no sam bym sie tez denerwowal jakby worga trzeba bylo tak naprawde zebic 3 razy
zamiast raz