Sunken temple...
od czasu kiedy kumpel mag rollnal mi tarcze
http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=10835
probuje tam lazic z kimkolwiek byle ja dorwac...
Dzisiaj :
50 mage 52 priest 52 pal 56 rouge no i ja biedny robaczek, ze juz 2hsword rolnalem to cicho sie dogaduje z palkiem jak dasz pass na shield ja dam pass na sword:) zgodzil sie
W kazdym razie zamiast od razu na te smoki isc to nie zabijmy tych mniejszych... zabilismy wszystkich i z zadnego nic nie wypadlo
Potem na smoki jump w zlym miejscu i wipe... 2x
nie wiem czemu 2x nie pytajcie ...
w 1/3 pally mowi ze ma czerwony equip...
wyciaga ten kilof do dlubania rudy
potem znalazl jakas mace 23 DPS:)
chodzil w samych normalnych rzeczach... ja mowie dobra wrocimy szybko naprawmy sie i jazda... nieeee... damy rade:) ...
no dobra ... jak chcecie
ja zawsze mam 2 ekwipunki (jeden int stamina drugi armor str stamina) i staram sie naprawiony lazic do inst... w kazdym razie poszlismy na jammala.. zamienil mnie w takiego wielkiego brzydkiego potworka (220DPS)
i wykosilem moja ekipe:) wyobrazacie sobie main tank nagle zamienia sie w trzeciego bossa i kiluje swoich
+ taki ze zdazyli wrocic z cmentarza a ja sie jeszcze bilem z jammalem
Koniec koncow kilnelismy jammala... idziemy 2 smoki .. kilnelismy smoki o dziwo dalo sie pulnac je jeden po drugim
ale nic nie wyrzucily NIC... nawet zakichanej sztuki srebra.. skiner je obdarl ze skory taki pozytek:)
Potem ostatni bossik .. przypominam mielismy priesta..
eronikus czy jak mu tam zasypia jednego meele...
ide go tankowac.. i spie... 20 sekund pada rogus ani razu nei leczony... potem pada mag ani razu nie leczony .. moje proby leczenia za pozno .. mielismy priesta!.. dalej ta palka co nie maila juz ekwipunku full mana i mnie nie leczy...
wytrzymalem dobre 2 minuty... gdyby mnie chociaz raz uleczyl.. to zdazylbym LOH i moze by jakos sie udalo...
w kazdym razie wszyscy oprocz rogusa.. (bo jego ressneli) wipe i mowia ee za trudne:) l zostawili mnie i rogusa samych vs main boss:)
na szczescie z gildii przyszedl 60 rogus i jeszcze jeden znajomek 58 palka
kilnelismy bossa jakis dagger dla rogusa wypadl i slaba siekiera .. a tarczy jak nie ma tak nie ma
siekeire sprzedalem za 1g a koszt naprawy 5g
chyab jednak oleje ta tarcze.. sama kiedys mi wpadnie w lapy jak juz bede mial lepsza:)