Od poczatku mojej gry mialem ten bulid
http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=16901
i dlugo na 60 lvl. Teraz mam ten bulid ktory byl pare postow wczesniej.
Jakie wnioski biegajac z 2h zadaje prawie taki sam dmg jak poprzednio nie majac w pelni rozwinietego drzewa retri, moze torche mniej critow spadlo z 13 do 8 w pvp zadna roznica nie jestesmy rogue wiec mozna to sobie podarowac.
Nie widze roznicy w posiadaniu bok'a i braku go,caly czas tez zastanawiam sie nad odpuszczeniem sobie venegance i danie punktow w Anticipation.
venegence dziala 8 sek sa to zaledwie srednio 2 hity borniami 2h no chyba ze ktos ma jakiegos wypasa z mc.
Szansa na crita na venegance jest bardzo mala nawet w pelni rozwinietym retri.
Wada brak consecration ktore bardzo sie przydaje vs rogue
Drzewo holy jest jak dla mnie totalna porazka nie warta rozwijania jesli chodzi o pvp i instance rajdowane w wiecej niz 5 osob od leczenia sa priesty a na zadbanie o walasna dupe many starcza.
Przyklady
-loh co 40 min a 60 ? pvp jest tak czeste ze to nie robi roznicy zadnej
-Spiritual Focus nie mam tego skilla lecze sie tak samo jak przedtem dlatego ze moge stunowac przeciwnika 5 razy na minute ze seala na 2 sek i moge sie uleczyc lub przelaczyc aure a gdy korzystam z tarczy nie musze nic robic.
-Divine Favor zastapilem improved Holy Light jesli zliczyc hp wyleczone przez 2 min wyjdzie nam wynik lepszy tyle ze nie odzyskamy many ktora i tak nam priest spali
ale mozna ja spokojnie odyskac rzucajac judgementa 1hit 100 many
-Illumination ile tak naprawde macie krytycznych leczen na 10 moze jedno ...
-reszta skili to juz wogole jakas porazka poza holy shockiem
Protection
Tu jeszcze do konca nie jestem pewny paru rzeczy i nie wiem czy moj bulid nie zmeni sie w taki
Kod:
Holy Talents (3 points)
# Improved Holy Light - 3/3 points
Protection Talents (32 points)
# Improved Devotion Aura - 5/5 points
# Redoubt - 5/5 points
# Toughness - 5/5 points
# Shield Specialization - 5/5 points
# Improved Seal of Justice - 5/5 points
# Reckoning - 5/5 points
# Holy Shield - 1/1 point
# Repentance - 1/1 point
Retribution Talents (16 points)
# Improved Blessing of Might - 5/5 points
# Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points
# Seal of Command - 1/1 point
# Deflection - 5/5 points
Increases your Parry chance by 5%.
I podstawa to mod na zmiane broni z 2h na 1h+tarcza macie stuna zmieniacie na 1h nie macie 2h i dd.
Z tym bulidem jestem w stanie zagrowac na sebie te pieski kolo magmadara jak sie jakis wyrwie 2h bronia potem przelaczam sie na 1h+tarcza i odprowadzam pieska na miejsce aoe
Czas spac