Zaki napisał(a):
Kolgejt miał nadzieję, że będzie roll o ten item. Wyrr(vyrr) zabrał item bez rolla, nikt nie rollował po prostu mu ten item wręczono za to, że tak głośno krzyczał. I teraz najlepsze koleś, który zabrał ta skórkę dał ignora kolgejtowi zamiast podziękować, a kolesie z nihilum żartowali z trafieniem na czarną listę. Tak więc żart nihilum kosztował kolgejta 1000G
.
.
Wspolczuje Kolgejtowi.. dal sie nabrac na idiotyzmy i szantaze debili z Nihilum .
Sprawa powinna byc zamknieta w samym instancie, skoro przeglosowano ze bierze skinner, to dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa i olac co sobie beda tureccy nihilarze gadac.
Tez zreszta mialem nieprzyjemne zdarzenie z jedynym dupkiem z Nihilum.. otoz wybralem sie pozbierac ghost mushroomy do Hinterlands.. zbieram sobie zbieram, za jakis czas przychodzi jakis gostek z Nihilum i tez chce zbierac. No to ok, starczy dla nas dwoch sobie pomyslalem i zbieram dalej..... podchodzac do jednego grzybka i biorac go zaatakwoal mnie jeden plaszczak, wiec przerwalo mi zbieranie i musialem najpierw go zabic. W tej chwili podbiega koles z Nihilum (jak ja walcze z mobkiem) i zabiera mi grzybka.. mowie mu ze to nieladnie tak podbierac komus.. a ten mi Rude gesture i zabral grzybka
To bylo chamstwo z jego strony, wiec od tej pory leje z gory cieplym moczem na to co robi Nihilum... turek to turek..
Na koniec mialem jednak satysfakcje bo wpadlo 2 alliantow i zaczeli go atakowac bo byl blizej wyjscia
Usmiechnalem sie i wyszedlem nie pomagajac mu.. niech zabija debila, hyhy....
Po jakims czasie widze jak krzyczy w AH ze kupi mushroomy po 1g
czyli jednak przegonili go z tej jaskini :>