Rzadko tu zagladam bo wole wolny czas poswiecic relaksowi, niz dyspucie o nazwach gildii. Czy nazwa jest wazna ? Raczej nie, moze tylko po to, zeby przyciagnac nowych czlonkow. Przy laczeniu to juz nie ma znaczenia. Vatras ma racje - wazne kto jest i jak gra w takiej gildii - dla mnie moga sie nazywac Rozowe Swinki ale jak beda tak wygrywac na Warsong jak Nihilum to bede czul podziw i respekt.
PS
na marginesie to respekt dla zgrania TheDust, Nihilum, TSA, IA i Co9 na Warsong - szkoda, ze u nas tego nie ma bo wiekszosc grup to random i wiecej jest pisania o taktykach niz grania - polowe rozgrywki wymyslanie taktyk podczas gdy Nihilum zgarnia juz 3 flage
.
Jak mi DUNE teraz napisze, ze wygrali z Nihilum to poprosze o screena
2PS
Co do DUNE mam wiecej niz mieszanie uczucia - Wychodzenie z Warsong gdy tylko widza Nihilum lub TheDust (Elmonster lub Ethics w tabeli i juz ich nie ma), podbieranie veinow, atakowanie hordy nawet jesli ktos z nimi jest umowiony na duela i prosi zeby tego nie robic, zlosliwe aggrowanie mobow w instance etc..... Pewnie w kazdej gildii to sie trafia ale jakos za czesto to spotykam w DUNE. Do Fire zadnych zastrzezen - Vatras walczy nawet jak mocno przegrywamy
- To sa moje subiektywne spostrzezenia i moze tylko trafilem na jakis sporadyczny przypadek - ale wrazenie pozostaje.
Nie w ilosci sila lecz w jakosci.
PS.
Po niektorych wypowiedziach dopisze pare slow :
1. Nie napisalem, ze wszyscy z DUNE uciekali z BG- chodzilio mi o to, ze mialem takich w grupie ktorzy na widok silnego zespolu hordy wychodzili -widac nie chcieli tracic czasu na przegrana tylko szukac takiego przeciwnika z ktorym latwo sie wygrywa - niemniej taki "strategiczny odwrot" jest mowiac prostym jezykiem ucieczka.
2. Mam screeny z "wypowiedziamy" osob z DUNE, ktore duzo mowia o kulturze osobistej i zachowaniu podczas gry - nazywanie innych dzieciakami zachowujac sie w ten sposob swiadczy, ze niektore osoby nawet jesli przekroczyly prog wiekowy 20 lat ciagle taplaja sie w brodziku intelektualnym.
Znowu przypominam, ze moja wypowiedz dotyczy konkretnych osob, a nie calej gildii, a to ze te osoby rzucaja swiatlo na cala gildie to juz inna sprawa.