Dwutlenek napisał(a):
Ty się cieszysz a pacjenci będą płakać...
Są dwie możliwości albo jesteś geniusz i możesz sobie lvlować postacie przed egzaminem zamiast się uczyć...
... albo poziom na uczelniach medycznych jest taki jak poziom lekarzy w szpitalach
Przez całe studia grałem w jakies mmorpg, 1-2 rok było to MUD na cygnusie, pózniej 2-3 to UO na CL, 4 rok - DAOC, 5 rok SWG, 6 rok WoW
od poczatku moja średnia oscylowała pomiędzy 3,50-4,25 - paradoks ze najwyzsza była jak grindowałem jedi do knighta:), zasada jest prosta w dzien do 19 sie uczysz a pozniej do 1 w nocy grasz:) sesja to wyjatki oczywiscie
Wprost napisał(a):
Ponad 36 tysięcy osób prawdopodobnie umrze w tym roku w Polsce z powodu błędów medycznych - dwukrotnie więcej niż dotychczas szacowano. "Zdarzenia nipożądane", jak nazywają je lekarze są już piątą przyczyną zgonu i częstrzą przyczyną śmierci niż rak piersi, wypadki drogowe i AIDS
Wybaczcie ale takich idiotyzmów nie zamierzam komentować, sami słuchajcie kogo chcecie, a jak wam pasuje opinia cudownych na topie redaktorów czasopism, którzy uwielbiają wybierać to co im potrzebne bez wzgledu czy jest to obiektywne czy nie, wolny wybór. Ciekaw jestem ilu ludzi umrze z powodu zmiany postawy społeczeństwa do służby zdrowia dzieki takim tekstom jak ten, tylko pewnie dziennikarze nie zrobią statystyk które przeciw nim samym byłyby skierowane.
Redlum, tak studiowałem w Białymstoku... nie spotkalismy się 3-4 lata temu ?:) MtG NTC i te sprawy?:P