Buty Wildhearta można spokojnie zsolować. Wystarczy zakraść się do pajęczycy (Mother Smolderweb) w lbrs... i bić ją przez jakieś 20 minut
Zakradnięcie się trwa ze 3 minutki.
Bicie jej polega na uzywaniu starfire i hibernacji
Oczywiście czasami niespodziewanie się budzi, więc trzeba uważać. Innervate także jest bardzo pomocne, a może nawet niezbędne.
Ja to robię zwykle tak, że staję przy ścianie, rzucam starfire, i zaraz potem hibernację... Rezultat jest taki, że zasypia prawie pod nogami. Następnie przemieszczam sie w stronę mniejszych pajączków, staję przy ścianie, przy jajach i powtarzam czynności.... i znowu wracam do poprzedniego położenia i tak w kółko. Trzeba również wspomnieć o tym, że należy czekać trochę aż mana się kapkę zregenaruje.
Uwaga na jej stuny, resisty, trucizne oraz szybkie ciosy. Jak zrani to Reju i dalej jazda
Dzisiaj zacząłem ją solować, zabilem tylko trzy razy i za każdym razem dropowała jakieś gówniane, mailowe, zielone rękawice :-/
[Edit]
Zapomniałem o jednej rzeczy. Po zabiciu wychodzi z niej kilka pająków. Prawdopodobnie samemu ich się nie zabije, więc przy ostatnim strzale - bark skin, bear form i zlootować ją... i czekać aż cię dobiją