Zemus napisał(a):
moglbys przedstawic swojego builda
Jest w stopce. To aktualnie czysty PVE do farmowania Ragnarosa (ostatnio z 2 falami sons wyszło ponad 90k dmg na ragu).
Jak chodzi o fire - to ja używam właśnie crit builda. A dokładniej: 28 arcane / 23 fire - czysty crit build.
Arcane: 5/5 Imp Arc Miss, 5/5 Clearstating, 5/5 AOE, 1/1 Evocation, 2/2 Imp Mana Shield, 2/2 Imp Counterspell, 1/1 POM, 4/4 Arcane Mind, 3/3 Arcane Instability.
Fire: 5/5 Imp Fireball, 5/5 Ignite, 5/5 Imp Fireblast, 2/2 Flame Throwing, 2/2 Incinerate, 1/1 Pyro, 3/3 Critical Mess.
Zalety: jest POM (+pyro), jest CS, jest mana szild, jest więcej many z Arcane Mind (przy dużym zużyciu fire i czasem słabych statach itamz z crit - zaleta), jest flamethrowing użyteczny do dalekiego zasięgu. No i przede wszystkim - dużo crit (9% do fireballa, 13% do fireblasta - 3% z arcane i odpowiednio 6% i 9% z fire). Do tego ja osobiście miałem 13% crit z itemków. Co do blasta - dawało wyliczenie na 31% crit (choć damage meter na duleach notował mi nieznacznie więcej).
Wady: nie masz żadnego z ostatnich talentów z obu drzewek. Tylko że z fire combustion raz na 5 min nie jest jakas wielka zmiana, a w arcane instability fajne - no coz, ale cos za cos.
Zasadniczo, do group PVP, to moj najlepszy build.