MooD napisał(a):
hej mam pytanko takie malusie chce zaczac nowa postac najlepiej hordziaka i nie specjalnei wiem gdzie znaczy czy jest gdzies na jakism serwei wiare mocna polska albo polsko cos gildia do ktorej mozna sie dostac i nikt nie bedzie jakos mocno sapal ? znaczy nie interesuje mnei aby bylo to poslkie i koniec szukam koos kto jest zgrany i lazi po instancjah i BG w zwartej grupie i postacie wiedza co maj grac ( ja poprostu ma dosc solowania zrobilem tak 60 lvl i pass niby na moim sertvie jest posla silna grupa ale cos mi sie zdaje ze oni uwazaj graczy z poza ich kochanej warszawy za inszych klasowo a reszta polakow to hunterzy i rougowie wiec raczej dream teamu nie zmotamy sami :/ a hamburgery albo biegaj jak bydlo albo maj juz swoje paczki ) co domnei to nie potrzebuje helpa przy lvl czy kasie jestem samodzielny od zawsze ale che miec fajne party aby lazic po instancjach i na pvp wiec co istneje jakies miejsce gdzie mnie chca ^^ ?
ps mozliwe ze przenioslo by sie nas 3=4 osoby niestety o roznych czasach dobowych grania wiec ....
ps wisi mi jaki server czy pvp czy pve czy jaki kolwiek inny byle ang jezyczny
Sunstrider. Mamy tam polska gildie. Horda. Z przyjemnoscia "przygarniemy" kolejnego polskiego gracza
Okolo 70 osob, ale szescdziesiatki dopiero zaczynaja sie pojawiac. Najnizszych lvl dosc malo, wiec nie moge zagwarantowac, ze poczatek bedzie w party non-stop, za to na pewno po zebraniu odpowiedniej ilosci lvl 60 mamy zamiar razem robic wszystkie wieksze instancje, BG, PvP. Mamy server komunikacji glosowej...
W razie czego - nicki GM'a:
Mootah, Sarg, Wharg, Shadowburn, Fireburn, Beatsy. Zawsze mozesz tez probowac "/who Hamster Horde"