Cytuj:
/bravo
jak jestes taki zdolniacha to tylko ci pozazdroscic.
Dzieki, porownywac warriora do rogue, skills items etc, lol, czlowieku ja gram roguem 8 msc i wiem batrdzo duzo o tej klasie i o innych rowniez ze wzgledu na moje liczne tysiace hks robionych samemu (80%) nie w zergu. Rogue ma zbugowanego vanisha -1. rzecz jedna z najgorszych bo to 5 min skill, wg mnie jeden z najlepszych, blind - 5 minmoze byc zdodgowany, zmisowany etc ( rzucasz proszkiem po oczach i missujesz lol), evasion - przydatne w sumie tylko vs hunter, lub do przedluzenia walki z innym rogiem. No i teraz NAJWIEKSZY nerf, zredukowane czasy stunow i wspolny czas stuna na sap/CS lol - bug jakich malo. Jak ty chcesz znerfowac rogue to ja nie wiem, wg mnie nerf powinien byc dla warriorow ktorzy majac 5.5k hp 40%+ dmg reduced, 30% na crita, mase dodge parry i blocka oraz 1000 atak power, sa jak kombajny do koszenia HK. EOT dla mnie, bajzel tu jest, pogawedka a nie wymiania zdan.
Edit: tak item farmin g jest zajefajny jak sie szuka grupy pol dnia zeby raz ubrs zrobic, po prostu marzenie, zyc nieumierac, farmowac bo tak wszystko leci ze masakra tym bardziej ze na 15 osob raid trafia sie 3 albo i 4 rogue, oj boshe proziakz gdzie ty grasz, chyba na tajwanskim serwerze specjalnym t.t