Cytuj:
Opanowanie mojej ukochanej rasy night elfów w stopniu takim 'porządnym' zajęło mi ok. miesiąca jak nie więcej.
SvD.
Nawet najlepsi gracze nie twierdzą , że opanowali w dobrym stopniu swoją rase. Jeżeli ty tak mówisz , to rzeczywiście jesteś na bardzo marnym poziomie bo zbyt wiele nie widziałeś.
Szkoda tylko ,że grałeś miesiąc i uważasz że dobrze poznałeś tą gre. Ja gram 3 lata z przerwami , mam ponad 3000 gier na koncie i wcale nie twierdzę , iż dobrze się na niej znam bo cały czas ulega ona ewolucji. Nie sama gra , a taktyki , patche , najlepsi gracze powodują że gra i jej styl cały czas się zmienia.
Średnio gram jedną na kilka gier , gdzie przeciwnik stara się obalić stereotyp znanych taktyk i próbuje zrobić coś nowego - bo każdy dobrze wie , że da się zagrać oryginalnie , lepiej i zgubić przeciwnika w myśleniu schematami.
Każdy turniej , a najbardziej finał niesie ze sobą wiele emocji , bo wtedy gracze używają czegoś , czego nikt nie widział. Dlatego o ile sami mamy wpływ na gre , to uczy myślenia - a przynajmniej ja mam takie zdanie.
Cytuj:
WoW co by nie mówić to chyba najbardziej skillzorowy mmorpg
Mógłbym z tobą polemizować o GW , starym UO pre:R - szczególnie walkach 2v2 , 4v4 gdzie przestają się liczyć itemy , a zaczyna się skill i teamplay.
Z drugiej strony wiem , że jak już sie przyssałeś do WoW'a to będziesz go bronić jak rydzyk radia maryja i gadka wtedy przestaje tracić sens.
Karol już kiedyś dobrze podsumował w pogawędkach twoje nastawienie do gier.