Troche mnie dziwi cala ta "dyskusja". Rzekomo po obu stronach sa inteligentni, dorosli ludzie, odznaczajacy sie niemala kultura osobista...., a to co widze raczej kwalifikuje sie w okolice wczesnego gimnazjalisty z problemami wieku dojrzewania.
Bardzo prosze wszystkie osoby z LK o NIE podejmowanie durnych dyskusji na bazdurne tematy.
Co do osob grajacych po stronie hordy........coz Wasze wypowiedzi swiadcza o Was. Ja gram tylko dla relaksu, nie cheatuje czy tez explojotuje (czy jak sie to nazywa) z bardzo prostego powodu - nie wiedzialbym jak.
Zreszta nie rozumiem czemu wykorzystanie skilla w grze jest exploitem ? Jesli Blizz sie pomylil i nie pownno sie czegos robic pod wplywem jakiegos buffa/skilla to chyba jest to wina Blizza i to on powinnien cos z tym zrobic lub oficjalnie na swojej stronie sie wypowiedziec w przedmiotowej sprawie.........
Ja jestem wg Was noob graczem, ktorym zawsze bylem i bede, ja nie musze niczego udowadniac w GRZE, wystarczy mi, ze mam wlasna dobrze prosperujaca firmie, zycie prywatne, rodzine i nie uznaje gry jako moja Way of Life etc.
Zabawne, ze kiedy gra Jihan z wlasnym teamem i wygrywaja wszystko co sie da to sa pro (lub tez sa expoliterami).....jak ktos inny wygra to juz cheater
Zalosne.
Gramy tak jak potrafimy, nie korzystamy z niczego oprocz tego co oferuje nam gra. Jesli gm stwierdzil, ze shield przy przejmowaniu flagi jest exploitem - dostosujemy sie.
Prosze Was super hiper pro graczy z hordy, Was inteligentnych mlodych i wspanialych ludzi o wyrozumialosc dla nas, poczatkujacych graczy, ktorzy zblizaja sie lub juz przekroczyli 3 dekade swojego zycia i raczej ciezko im sie nauczyc nowych sztuczek.
Apeluje jeszcze raz do rozsadku graczy z LK, zwlaszcza tych starszych aby nie dali sie wciagnac w dyskusje przez osoby z problemami emocjonalnymi.
A tak powaznie, to nie mam zamiaru wiecej sie znizac do rozmow z osobami nic soba nie reprezentujacymi, chamskimi, o poziomie intelektulanym swiadczacym, ze sa brakujacym ogniwem w teorii Darwina.
Adieu.