tomugeen napisał(a):
Aldatha napisał(a):
priesci z duzym plus healing to podstawa (min 6 , idealnie 8 priestow) na vaelu
Olej heale i chodz czynic zlo
myśle że Vael nie jest trudny - trudniejszy niż ragna ale łatwy
jak się ładnie trzyma i żaden tank nie przyśnie to nie ma kłopotów.
Absolutny warunek to wszyscy tankujący MUSZĄ być protection (jeśli ktos nie wie to na 60 byłem protection 2 dni - 2 razy po 1 dzień - i jako Arms/Fury tankowałem nawet Ragnarosa. Wiem że to źle ale nienawidze protection a mam duże doświadczenie i dobry sprzęt więc tankuje. Niestety skonczyło się bo nie stać mnie ja 1 dniowe respeci - bede protection. 10/5/36)
Wiecie jak radykalnym przeciwnikiem jestem protection ale kilka dni temu próbowałem kilka razy i poszedłem zrobić respeca w środku BWL. Różnica jest kolosalna.
Żaden tank nie używa taunta W OGÓLE bo nie jest potrzebny. Agro jest tak duże że jak tank ginie po tych 45 sec to Vael przestawia się na następnego tanka i już. Wszyscy wariorzy są najwyżej na hate list i luz.
Żaden tank nie zginął nam przed czasem więc sądze że heale nie są dużym kłopotem
EDIT:
acha Tankujący powinni sobie właczyć dzwięk przy Gain Aggro Notification w CTRaid. nie mogą spóźnić się nawet 1 sekunde (pewnei zależy to od ustawienia ale u nas Offtanki są na lini z casterami więc atakując offtanka wali w healerów i reszte)
i najważniejsze, wszyscy wariorzy EXECUTE na 19% - tylko. żaden defense stance, sunder czy coś tam, battle stance i EXECUTE tank też