Arvold napisał(a):
Ja mam identyczne odczucia jak Khelben.
Przegralem na moim magu ponad 90 dni. I ruznica jaka była gdy dopiero dobiłem 60 a tym co jest teraz jest masakryczna. Co prawda teraz mam 3890 HP a moje wszytkie enchanty sa typowo pve. Mana regen/ZG libramy. Pewnie jak bym poszedl w stamine mialbym 400+hp wiecej + sta gear. Rezsity w grze całkowicie popsluły balans postaci. Nic by nie poprawilo grywalnosci jak rezist cap. Prawde mowiac to duzo łatwiej mi sie gra na "High Warlorda" niz na osobe z MC/BWL gear który jest defacto pve.
o_O znaczy chcesz zabronic posiadanie tankowi 300+ fire resist? np. z capowac do 100? chcialbym widziec MT tnakujacego ragnara ze 100 fire resist
Arvold napisał(a):
Ludzie z frost rezist 50-100 czesto sa poza zasiegiem frost maga bo potrafia zrezistowac 50+ % czarow.
hmmm a to mozna miec jednoczesnie 300 fire i 100 frost?
Arvold napisał(a):
A przecietny gracz z MC/BWL gildii ma tak duzo fr ze fire drzewko jest bardzo mało skuteczne.
znaczy chcialbys obciac resy epic setom? o_O
Arvold napisał(a):
Arcane czary sa tak kosztowne i zadaja tak mały dmg, że wlasciwie poza dobiciem kogos z iae to nie maja wiekszego zastosowania.
hmmm dzieki AE i healowi frost mag na silithiusie tlucze naraz 7 mobow i ty to nazywasz niskim dmg?
Arvold napisał(a):
Dlatego jestem za jakakolwiek forma zbufowania maga w end game oraz zwiekszenia jego zywotnosci.
jesli mag bedzie mial wiekszy dmg niz rogue rogue stanie sie zbedny w instancjach to znany problem z okolo kwietnia br. kiedy rogue nikt nie chcial w instancjach bo mag byl lepszy.
Arvold napisał(a):
A pdniecanie sie sie arcane magiem jest bardzo mylne.
rozumiem ze to do mnie, wiec ja napisalem teoretyczny max a wcale sie nie podniecam bo nawet nie widzialem tego w praktyce jak to dziala
bo wszyscy znani mi magowie sa frost magami
Arvold napisał(a):
Poniewaz imba dmg raz na 3 min jest niczym w porownaniu do rogue który w clotherow wchodzi z podobnym dmg zawsze. Pozatym dobrzy gracze zawsze jakos unikna tych 15 s.
hmm rogue ma imba dmg 2 razy na 10min
Arvold napisał(a):
Ostanio miałem okazje pograc przeciw druidowi z dwoma trinkietami toep, zandalar hero oraz + dmg sprzęt. Jego dmg poprostu mnie zniszczyl. Druid teraz jest naprawde swietna klasa mozna nim robic dosłownie wszytko. Druid ze swoich czarow robi o 100-150 dmg mniej. Własciwie nie robi ruznicy przy odpowiednim + dmg sprzecie. Podbnie jest z shadow pristem majac odpowiedni + dmg sprzet w zadawaniu obrazen nie wypadnie duzo gorzej od np. maga.
fakt mag nie ma wiekszych szans z druidem, zreszta druid to taka postac ze zawsze moze "zagrac" na remis travel form ftw wiec co by nie mowic poprostu druid zawsze moze uciec
a swoja droga dla porownania warlock z felhoundem (czy jak ten pet sie nazywa) ownuje druida jak chce oczywiscie mowimy o skilled locku.
A jak chcesz ubrac ladnie maga to moze ci pomoze guide jednego z naszych magow
http://forums.renegade-legion.org/showt ... hlight=509