Nestor napisał(a):
Ale ty glupi jestes.
Wow.com napisał(a):
Are there any safe guards in place to prevent players from killing each other to climb up the ranks? For example, "you let me kill you and I will let you kill me" over and over again? That seems like it would be the fastest way to reach the top ranks of the Honor System.
Killing the same player repeatedly will have diminishing returns, so it will not be worthwhile for either player. In addition to that, any players caught participating in behavior described above will be guilty of exploiting the game and will be dealt with accordingly. The system we have in place can track unusual patterns to help expose this behavior.
What if guilds coordinate with each other to "trade" players to kill so they are not always fighting the same player?
Any guilds caught participating in this activity will also be considered exploiting the game and will be penalized accordingly.
Zrodlo :
http://www.worldofwarcraft.com/pvp/hono ... m-faq.html (w 85% dlugosci strony)
Nestor..... nie wiem czy zauwazyles mądralo, ze ja pisalem o NIE ZABIJANIU SIE ... Blizz zakazal zabijania sie w ustawkach, raz ty mnie, raz ja ciebie.. a tutaj nikt nikogo nie zabija przeciez
Goatus napisał(a):
W końcu to tylko pixele nie? .
otoz to
Nikon napisał(a):
honor system jest zwalony i kazdy o tym wie i niestety na wyzszysz rankach trzeba podobne pierdoly odwalac sam teraz sie wziolem ostro za farmienie honoru
no wlasnie.. o to chodzi. Na rangach powyzej 10 trzeba farmowac honor... to juz nie jest PvP for fun.. to jest nudne i zmudne "chinskie farmowanie" punktow.....Musisz wyrabiac co najmniej 150k honoru tygodniowo by sie wogole urzymac na randze 10... a jak chcesz isc wyzej to musisz grac conajmniej 8h/dziennie nonstop .
Nie pamietacie juz jak za "mlodych lat" zmudnie grindowaliscie i zabijaliscie moby stojac w jednym miejscu godzinami by levelowac ?
w PvP na wyzszych rangach jest dokladnie to samo, nie dziwne wiec ze ludzie chca troche odsapnac, potanczyc, polowic rybki
Sam system honoru do tego ZMUSZA... po 5-ciokrotnym zabiciu tej samej osoby (na dobe) nie dostajesz juz honoru za zabijanie... tak wiec honor ci leci tylko za to, ze jestes w BG. Zabijanie sie wiec przestaje miec sens.
Wchodza wiec dwa a-teamy na BG, ludzie sie juz dzisiaj zabili po 10 razy.. i co maja robic ? AFK czy lowic rybki ?? bo zabijanie sie nawzajem nie da im zadnych punktow..... i oto wyjasnienie calej sprawy.
Blizz wpadl we wlasna pulapke.. wprowadzil limit zabijania danej osoby 5 razy na dobe (za punkty) by uchronic graczy od gankowania. Jednak w BG ten limit powinien zostac zdjety.. ale nie jest zdjety...by dostac punkty wystarczy byc w BG....
Jesli Blizz poprawi honor system w nastepnym patchu to sytuacja sie zmieni, ale poki co jest tak jak jest.