Qraczek napisał(a):
Nie gadam glupot kolego
Oczywiscie - mozesz obnizyc aggro arcane czarow tym talentem. Tylko powiedz mi - na ile Ci starczy many "stojac i walac AM" ? Pomijam fakt, ze wiekszy dmg i dmg/mana osiagniesz z Frostboltow. Co do efektu ? A co to za problem byc na gorze dmgu na Onyxii ? A jeszcze jak sie na poczatku 2 fazy na chwile miedzy whelpy wpadnie z IAE ? To akurat zaden miernik stary. Przebiegnij z gildia przez cale MC i powiedz mi czy "stojac i walac AM" jestes na gorce dmgu - szczerze watpie.
Co do easy mode to przestan plakac (tak wiem, nie plakales
) i przeczytaj zmiany w 1.9 - a potem zalatw sobie shamana do grupy i powiedz mu zeby wbil magiczny palik
Hmm tak ten totem to totalna porazka, jakbys nie wiedzial trza byc w party z shamanem+byc w zasiegu totemu+totem trza refreshowac, zajebiste co nie? A jeden pala teraz caly raid buffnie BoS.......
Co do reszty to nie zrozumiales, sproboj jebac frostbolty na bloodlordzie (horde side ty z easy mode masz 30% mniej szans na zlapanie aggro).....ano nie da sie bo aggro murowane, wiec MUSISZ stac i jebac te pieprzone AM, chyba ze lubisz wandowac....tak samo na kazdym nietountowalnym bossie ktory robi deaggro na MT. W BWL nie ma mag szans na tytul DM dealer, po prostu nie ma taka zjebana klasa by blizzard. Co do MC to widziales tam jakiegos nietountowalnego bossa co robi deaggro na MT? Ja jakos nie.....