emesio napisał(a):
DirectC napisał(a):
Polskie klany/gildie to bydło
Zastanawiam się czy tylko widzisz cały świat za pomocą uogólnień, czy także chcesz obrazić mnie, moich znajomych i jeszcze wiele innych osób.
Nie interesują mnie twoje uczucia, mówie jakie jest moje zdanie, na podstawie doświadczeń życiowych.
Oczywiście, że nie chce mieć z 99% Polaków do czynienia w tej grze, czy to grzech? Czy grzechem jest wypowiadać się i mieć odmienne zdanie niż większość na forum? Czy grzechem jest ignorowanie kogoś kto oczekuje pomocy ode mnie i jest zbyt leniwy by ruszyc swoje tłuste dupsko i sprawdzić coś samemu.
Arvold to, że ci nie odpowiedziałem to norma, nie ważne czy jesteś polakiem czy angolem, oleje cię na 90%, jak mam inters jakiś w tym, to może ci odpowiem, ale to nie jest także takie pewne.
Mi nikt nie pomaga, nikt nie mówi jakie buildy/poty i przygotowania należy poczynić, aby pomóc sobie na kolejnych bossach. Durny directc idzie i czyta fora, ogląda filmy i dziwi się, że inne mimozy, wolą iść na skróty zamiast dojść do czegoś same, ciężką pracą.
Jeżeli dalej ktoś nie zrozumiał, nie zgadza się to trudno, nie będe tracił na ciebie czasu i tłumaczył
Miłej gry!