BiGi napisał(a):
Powodzenia w BWL z nie healing bot itemami.... 9k many z bufami i to czasem jest za malo - tam sie z bosem walczy 10-15 min nieraz.
hehe oczywiscie ze mam healbot items ale lepsze sa zbedne (poki co), a jesli 9k many jest dla ciebie za malo to proponuje wlaczyc mana conservate
he? z ktorym bossem sie walczy 10-15 min po za nefem, przy zalozeniu ze nikt nie pullnie aggro?
tip: mamy nefa na farm status
BiGi napisał(a):
Np z takim chromaggusem na ktorym sie trafia ciulowe skile.
he? no coz na chromaggusie bez wzgledu na skille mam zawsze 75+% many bez zadnych potionow run czy plantsow, a na nefie priesci nawet innervate nie chca (ostatnio rzucilem w koncu na maga bo byl oom)
BiGi napisał(a):
Pozatym AQ bedzie jeszcze trudniejsze. W takim wh secie 1 healing touchem critowalem za 3100 jak dobrze powialo, teraz z 2 stormrage i 5 cenario crituje za 4000++
no ja w 6/8 cenarion + buty z silithius + devoult robe przy starym buildzie tez criticowalem za ponad 4k, tyle ze to zwyczajny overhealing. Wiesz ja uzywam ht rank 7, a jak trinket (Wzuiolem ten dmg+healing) z zg jest on to rank 5
BiGi napisał(a):
je jestem heal botem obecnie ale to procentuje bo w BWL leca najlepsze itemy feral i juz mam polowe slotow zapelnionych, czekaja w banku
no u mnie siedza w plecaku jak jestem w instancji.