Mirtul napisał(a):
scorpio007 napisał(a):
Wracam do powaznych gier. Narazie dzieciaki.
Pa pa, ptosie pana. Bedziemy tesknic. ;(
Swoja droga po c***j pytasz
Cytuj:
Czy dobrze rozumiem? Jak kupie te szmire Obi'v dostanie 30 dni za free?
, skoro wg ciebie
scorpio007 napisał(a):
Ta gra jest beznadziejna i nudna.
?
A co ci do tego? A sorka, pewnie jestes jednym z tych, co normalnie po polsku nie rozmumieja. Wiec napisze po twojemu.
A c***j ci do tego? Co k***a, spytac nie mozna?
No, to powinienes zrozumiec.
Nastepnym razem nie c***j mi tu, bo tylko buraka z siebie robisz.
Ktos napisze, ze twoja cudowna i przepiekna gra to gniot, odrazu flamy musza leciec. Troche powagi czlowieku (no chyba czlowiekiem jestes). Przyjmij krytyke jak facet a nie 8letni smark, co na "glupi jestes" odpowieda "sam jestes".
Przeciez nie staram sie zmienic twojego punktu widzenia na gre, tylko wyrazam swoj. Nie musisz sie z tym zgadzac, ale nie c***j w moja strone, koles. Zachowujecie sie jak ci kibole, co za swoj klub oddadza zycie, bo to ich religia.
Nie podoba mi sie gra. Mam prawo wyglosic swoja opinie, po to jest forum. A wy zamiast kulturalnie pogadac, podyskutowac (a jak nie macie ochoty wogole sie nie odzywac), np. czemu sie nie podoba, albo napisac cos w stylu - no trudno, twoja opinia, my znalezlismy w grze to "cos", to odrazu odpowiadacie cos w stylu "nie podoba sie, to spierdalaj".
Ludzie, troche powagi. Naprawde zachowjecie sie jak dzieciaki. Forum jest do dyskutowania, nie flamowania.