Qraczek napisał(a):
Czarzasty napisał(a):
Hmm... To tylko gra... w normalnym życiu nie zapieprzasz ze cmentarza, żeby się resnąc... W normalnym życiu nie mówisz co chwila... zabiłem go ... gra jest dla zabawy. Oszukiwanie jest podłe.. ale to tylko gra. A w grze można stać sie chyba wreszcie złym?
Mialem sie nie wypowiadac , ale jednak ...
Chcialbym zebys zbieral pol roku na epic mounta, po czym "przez przypadek" oddal komus cala swoja kase (nie zrozum mnie zle - nie zycze Ci tego). Ciekaw jestem czy powiedzialbys wtedy " eee tam .... to tylko gra, a ten co mi teraz nie chce oddac postanowil byc w tej grze tym zlym ...".
Nie wiem jak Ty, ja bym sie ciezko wkurwil (mi na szczescie to nie grozi ... nigdy nie mam kasy ...)
Gdybyś pół roku zbierał na epic mount'a , golda byś stracił , a potem miałbyś się wkurwić "ciężko" na samego siebie to radziłbym się nad sobą zastanowić :<
Tomuś , czemu jesteś smutny ?
-bo tata chodzi cały czas zły , krzyczy , i wszystko go denerwuje...
macie jakieś problemy rodzinne ? rodzice rozmawiają ze sobą ?
-nie mamy, ale tata siedzi ostatnio cały czas przy komputerze...
pracuje?
-nie... ktoś go scamnął na 500g i teraz musi odrabiać. A przynajmniej tak mówi , bo ani ja , ani mama nic z tego nie rozumiemy : (
Cytuj:
Na wzajemne zabijanie się, bieganie z cmentarza - godzisz się uruchamiając grę, bo takie są jej zasady. Jeżeli nie godzisz się na zabijanie - idziesz na serwer RP, w którym nie zabiją Cię. Ale to wciąż - są zasady gry ustalone przez jej twórców.
Jest taka zasada gry , i życia - że za głupotę się płaci. Dlatego lubię głupich ludzi :<
Po co mam zbierać pół roku na epic mount'a , jak mogę go mieć a czas przeznaczyć na coś bardziej pożytecznego kosztem kogoś kto i tak to odrobi ? ; [?
Najśmieszniejsze w tym jest to , iż po takim oszustwie ludzie doszukują się winnego za to scammera... a scamming zawsze będzie , oszuści też , a jedynym sposobem unikania tego jest walka z własnym idiotyzmem...