emesio napisał(a):
Shadowclaw napisał(a):
Dlaczego ?? przecież to że grasz na serwerze PvP nie znaczy że masz grac tylko i wylącznie PvP..
Bo to już przy wyborze PVE / PVP jest trochę zdeterminowane. Ludzie idący na PVE są strikte PVE. Na serwerach PVP - oczywiście są gildie nastawione przede wszytskim na PVE, to jednak w skali całego serwera, w stosunku do serwerów PVE, więcej ludzi siedzi na BG (więc np. nie farmuje matsów na AQ), częściej przy zbieraniu matsów jest PVP. Ergo - przewaga serwerów PVE nad PVP w zbieraniu AQ jest natualna.
ps. i nie, nie potrafię wyjaśnić dlaczego w EU ranking tak dziwnie wygląda
Spójrz na EU serwery przoduja serwy PvP nie PvE wiec musze sie z tym nie zgodzic , mam alty również na serwach PvE i spotkałem tam wielu ludzi chcących głównie PvP jak ich zapytalem dlaczego PvE serwer to powiedzieli że na nich sie łatwiej leveluje bez gankowania a PvP sprowadza sie i tak tylko do BGs.
Zreszta u nas na serwie najlepsze gildie sa stricte PvE teraz mimo że serwer jest PvP ,dlaczego ?? dlatego że po 60 zostaje głównie PvE content . ale to tylko moje 2c