Shadhun_ napisał(a):
O kurcze. moge cie dotknąć ?. Kolejny pizduś który uważa sie za lepszego z powodu że gra tam a nie gdzie indziej. Matko plaga jakaś.
nie czuje sie lepszy poprostu sa momenty w ktorych jesli nie znasz swojej klasy perfekcyjnie nie przezyjesz, a gankowanie do takich rzeczy nie nalezy.
kikas napisał(a):
Strasznie wyogromniles to wszystko. Ja na BL <PvP serv> gram od retaila. (wczesniej wiele bet ale nvm)
ja mialem na BL (teraz na Drak'Thul) rogue lv60
kikas napisał(a):
I jeszcze nie zdazylo mi sie zeby gankowal mnie jakis hight lvl dluzej jak do 3 zabic.
ORLY? nigdy nie spotkales TSA i Nithlum (czy jak im tam)?
kikas napisał(a):
BG to nic w porownaniu z akcjami jakie moga zajsc na normalnych terenach. Najpieniejsze chwile gry WoWa to wlasnie dla mnie takie akcje.
fakt tego mi brakuje na PvE ze jak mi jakis los tagnie moba to nie moge mu wytlumaczyc gdzie jest GY
ale da sie zyc (moonfire, pull 5-6mobow, bear form FTW)
kikas napisał(a):
Swietna zabawa byla gdy sie gonilismy po calym SV i wkoncu mnie dopadli.
fakt to sa fajne akcje niestety po wprowadzeniu BG, liczba takich akcji sie bardzo zmniejszyla
kikas napisał(a):
ps Zgadzam sie PvP to hardcore mode w World of Warcraft'cie
o_O no ja sie nie zgodze mimo ze moj 1st char byl na PVP i czasem sobie nim gram jak znudzi mi sie PvE. Poprostu klimat na PvE jest zdecydowanie inny, do pelni szczescia mi brakuje tylko aby SilverMoon stal sie serverem PvP
RoozTer napisał(a):
Oh fabianek jestes tak elo jak ziomal robiony czerstwym fiutkiem,
daruj sobie osobiste wycieczki to tylko swiadczy o tym ze nie dorosles do internetu.
RoozTer napisał(a):
ownujesz w pvp rogusem
mozesz mi pokazac gdzie to napisalem?
RoozTer napisał(a):
ale zarazem jestes pro pve i pvp ssie,
czy jestem pro pve nei mi oceniac
a fakt pvp droodem ssie
RoozTer napisał(a):
Pizdus to odpowiednie slowo dla carebearsow takich jak ty.
twoja sygnatura swiadczy o tobie najlepiej