Tak, jest mod o nazwie "Reagent helper". Pokazuje, do jakiej profesji jest wymagany dany item: przykladowo pod soul dust pisze enchanting albo pod moss agate engineering i blacksmithing. Mi się on ściągnął razem z cosmosem Nie jestem pewien, czy ten mod napewno tak się nazywał, ale w razie czego możesz ściągnąć cosmos i wszystkie pozostałe mody wyłączyć.
Teraz moje pytanie:
Jeśli chcę dodać efekt Wing Clipa, Concusive shot, (nie improved) i wszystkie stingi dla huntera do moda CCWatch to co mam zrobić? Wpisuje "/ccwatch config", wchodze do zakładki learn i ustawiam skill "wingclip, duration: 10, type: debuff, group:5" (Nie jestem pewien, czy to dobrze),a jak używam wing clipa to nie pojawia się bar (pasek) CCWatcha (nie chce improved wing clipa, poprostu zwyklego wing clipa- co robię nie tak??). Wiem, że się da, bo widziałem, jak hunter na filmiku
Rifle lovin 4 miał w CCWatchu ustawionego zwykłego wingclipa i concusive shot. Szukałem w opcji search i pytałem się na innym forum. Nic nie znalazłem. Na stronie addona nie pisze, jak dodawać nowe skille, tylko jest napisane, że jest taka możliwość. CCWatcha można znaleźć
tutaj.