Schirru napisał(a):
Ja nie widzlem jeszce takiego momorpg jak WoW zeby tworcy na sile otymalizowali klasy pod 1v1
WoW ma jeden z najbardziej zrównoważonych pod względem 1v1 balans, to bodajże pierwszy mmo w którym np. priest ma tak duże szanse w 1v1 pvp.
Schirru napisał(a):
Skoro twierdzisz, ze to takie proste, podziel sie z nami w czym mag jest tak przydatny w gupowym pvp, bo moim zdaniem sa klasy ktore zadza sobie w roli range DD duzo lepiej niz on.
Pare osób w tym topicu już powiedziało czemu warto mieć maga w grupie, od siebie dodam tylko odnośnie range DD, że odprócz dmg output czary maga posiadają jeszcze tak przyjemne dodatki jak freeze, slow oraz pare czarów, które pomino braku/znikomego dmg są bardzo przydatne.
ikona napisał(a):
No a mag moze albo dumpowac mane na kogos albo robic wode. Fun 2 Play? Nie sadze...
ikona napisał(a):
nie rozumiem tej opowiesci o magu spowalniaczu. Niby co ja zdaze zrobic zanim mnie zmiazdza? Nova + IB. yeah, nie wiem czy to wogole pod przeszkadzanie sie kwalifikuje.
ikona napisał(a):
Mag jest najbardziej krucha postacia w pvp, a nie dostaje nic w zamian oprocz imba dmg.
Ale ten atut to nie jest jakis IWIN button.
Wszystko to wiaze sie z przydlugimi castami itp.
ikona napisał(a):
Problem lezy w tym ze mag jest hybryda
ikona napisał(a):
Pozatym pvp magiem jest jednostajne i luck-based.
Poprostu ręce mi opadły czytając takie brednie, wiedza o własnej klasie na poziomie bliskim zera, dokładając
ikona napisał(a):
Po graniu magiem, lockiem i shadow priestem glownie outdoor pvp naszla mnie mysl ze mag laczy pozostale 2 postacie +ma wiekszy burst dmg ale jest troche za kruchy.
Śmiem tierdzić iż całe group PvP dla tego pana opiera sie na zasadzie "Hurra i do przodu". L2P ikona, a pisanie postów o magu sobie daruj, po co się dalej kompromitować.