roball napisał(a):
Szczegolnie hunterow klepales.
Zdaje sie że należysz do tej paczki rogali, ktorzy jecza na oficjalnym forum ze rogal dostaje becki od kazdego... z doświadczenia wiem, że 90% nieudanych rogali przyzwyczaja się do gankowania 10-20 lvli niższych ludkow, a potem się spodziewaja że nabyty skil pozwoli im sklepac każdą inną klasę, niezaleznie od lvla, skilla i sprzetu.
A jeśli mowimy o takim przypadku że hunter dopada Cie pierwszy to spojrzmy prawdzie w oczy. Większość klas ktorą hunter dopada pierwszy ma już przesrane.
Jedyny poważny problem miałem z warriorami, którzy biegają w PvP gearze z TUFem ale nawet wtedy jesli sytuacja byla krytyczna i wiedzialem ze kolesia nie ustukam, to wystarczal blind i do widzenia... see you next time.
Teraz gram magiem, jak bylem na 40 lvlu to sklepałem rogala 50+ który probowal mnie gankowac, i to nie dlatego, że ja jestem mega pro, ani nie dlatego ze mag jest overpowered, jedynie dlatego ze bidny rogal byl przyzwyczajony do klepania "szarych" ludków i gówno się nauczył... i już raczej więcej się nie nauczy.
Więc podsumowując poprzednie uklady talentów były bardzo dobre, nowe są jeszcze lepsze i bardzo dobrze... ale jak rogal dupa to i super talenty mu nie pomogą, a jak jest dobry to teraz będzie lepszy.
P.S.
Co do pułapki w kombacie to jest przegięcie, ale jak hunter ma pecha i miedzy FD a pułapką dostanie dmg, np z dota to moze zapomniec o pulapce.