PPiotrek napisał(a):
Możesz nieco rozjaśnić bo nie rozumiem za bardzo... Mam nadzieję, że nie chodzi Ci o to, że kiedy dadzą możliwość migracji nagle wszystko się wyrówna i tam gdzie np. był stosunek A/H 80/20 nagle zjawi się masa hordy żeby to poprawić...
Chodzi mi o to ze i tak glowny ciezar pvp spoczywa na bg, wiec jak po 1.12 bedzie linked bg, to czy masz na serwerze 1 hordziaka czy XXX to i tak bedziesz czekal pewnie tyle samo (chociaz tak naprawde to do konca nie wiadomo jak polacza te serwery , czy wszystkie, czy po kilka itp itd)
PPiotrek napisał(a):
Jeżeli ktoś lubi stawać po stronie silniejszych... masz rację... wtedy najlepiej poszukać czegoś ze stosunkiem 99/1.
Jak chcesz pve to masz w d... wroga, jedyny problem zeby Ci lupow nie zwijal (zawsze jeszcze masz "wroga" w postaci innego raidu aliantow). a pvp masz w bg.. Jezeli ktos decyduje sie na serwer pve, do tego po 1.12 linked bg, to pozostaje sprawa nowego open pvp (byc moze sprawa kluczowa), wiec mozesz sobie miec ratio i 100000000 do 1.
Zreszta i tak najlepsze sa serwery pvp (imo), chodzilo mi o to ze przy nastawieniu na pve rowne ratio wcale nie musi byc takie istotne, a wrecz przewaga daje pewien komfort, osobiscie nigdy nie wynioslbym sie na pve...