Sandlord napisał(a):
Co do hipokryty do dosknoale wiem co znaczy to słowo. I doskonale pasuje do ciebie. Najpierw płaczesz, że gankowanie jest be i w ogóle kurestwo, a później piszesz że zgankowałeś pół serwera. Jesteś stuprocentowym hipokrytą.
Gdybym powiedzial ze sam nie gankuje nigdy a potem napisal ze zgankowalem polowe servera to tak.
Napisalem ze to kurewstwo pozniej napisalem ze sam tak robie = przyznalem sie do kurewstwa choc w moim przypadku to bylo w jakims stopniu uzasadnione bo u mnie na serverze poprostu inaczej rangi zrobic sie nie da
Cytuj:
A kto cię do tego zmusza? Przecież nikt nie każe to bie go zabijać
czytaj up
wybierajac rodzaj servera 99% z nas nie wiedzialo jak to naprawde bedzie wygladac moze znalo zasady ale watpie czy duzo z nas mialo lvl 50+ na jakiejs becie. Pozatym wez tez przestan z glupimi tekstami typu " Prosze reroll PvE " chocby nie wiem jak mnie to wkurzalo nie zostawie z tego powodu kumpli i mojego chara to raz drugie gankowanie przynajmniej na moim serverze to tylko nieporeczny detal
Cytuj:
to Tobie za czesto ktos zycie uprzykrzal w taki sposob
raczej mnie samego to tak nie dotklo mam takie szczescie ze po 60 lvl juz nie nikt sie nie dowartosciowuje gankowaniem a do 60 lvl to moze bawic
Cytuj:
przy 35% wypadliśmy całym rajdem , zabiliśmy ally a potem Azu
I porownaj gankowanie ludzi 40ydow od cmentarza w kargath z takim czyms...
Dobra koniec z calym offtopem z gankowaniem az wstyd ze ja go zaczalem