Witam i zaluje ze moj pierwszy post bedzie dotyczyl takeij wlasnie sprawy.
Od razu na wstepie napisze ze czytalem forum i wiem ze ten temat byl podobno czeso poruszany wiec przepraszam jesli wyjde na topikowego kopidola ale wsrod wszystkich tych tematow nie znalazlem takiego ktory dotyczylby akurat tego aspeku a przynajmniej problem nie zostal wyjasniony ze szczegolami. Chodzi mianowicie o to ze probojac zalozyc konto w wwrsji trial nalezy podac numer karty kredytowej i z zgodnie ze wskazowkami podanymi w podobnych tematach na forum skierowalem sie miedzy innymi pod adres:
http://www.darkcoding.net/index.php/cre ... d-numbers/ . Problem jednak polega na tym, ze obecnie wersja trialowa (nie wiem moze wczesniej np przy becie tez tak bylo) wymaga rowniez numeru CVV a tego juz generatory nie podaja. Z tego co zdarzylem zaobserwowac czesci z uzytkownikow jakos udalo sie pograc na trialu wiec prawdopodobnie jakis sposob istnieje. Prosilbym wiec o jakies wskazowki. Jesli ten temat zostal juz poruszony to przepraszam ale nie udalo mi sie go odnalezc mimo szczerych checi.
P.S. Mam jeszcze jedno pytanie na koniec. Czy chcac placi pre-paidami i aktuwujac konto normalnym kluczem otrzymanym wraz z gra rowniez musze podawac numery kart kredytowych czy wystarczy sam klucz z gry.