Necr napisał(a):
Podniecacie sie nie wiadomo czym. To, że jakiś gracz farmuje i ma cię w dupie, bo nieodpisuje nie znaczy wcale że to bot. Ja jak farmuje i też czasem nie odpowiadam, bo mi sie nie chce. Dokładnie tak samo z identycznym zachowaniem. Farmując mam identyczny zestaw dla każdego moba, powtarzam identycznie i w kółko to samo. I TYLKO DLATEGO< ŻE POSTANOWIŁEM NABIĆ NP 100k EXPA. I klepie tak moby po kilka godzin - TAK SAMO I IDENTYCZNIE, a jak przyjdzie jakiś gracz i wybija mi moby to jasne, że spowalnia moje expienie i go nielubie nie gadam z nim ITD. Myśle, że nie ma czym się podniecać.
Aha
I jak juz masz upragniony 60 lvl to ciagle robisz to samo. To oczywiscie bez wzgledu na pore dnia / nocy mozna Cie znalezc w tym samym miejscu. Bijecego te same moby. Podchodzacego do martwego moba na 3 razy, bo w pierwszych dwoch podejsciach jestes zbyt daleko aby lootwac.
Pomijajac fakt, ze jak Cie 49lvlowa gnomka tlucze toporem po plecach to olewasz ja z gory na dol i spokojnie bijesz moba. Opcjonalnie dzgasz ja sztyletami bo taki z Ciebie propvper
Przez czysty przypadek oczywiscie grasz hunterem