Ja testowałem full fire na arenach. Nie wiem w ogóle co mam o tym sądzić.
Po 1. Na Becie jest lag, więc tracisz kilka procent swojego skilla.
Po 2. Nigdy nie miałem elemental buildu bo nie kumam jak można mieć na pasku 2 drzewka i ich używać. IMHO jest to chore ale zabójcze. Do elementala trzeba umieć grać.
Po 3. Testowałem full Arcane build z bonusem na froście. To jest miazga dopiero jak masz bonus z crita do spelli i +dmg z intelectu. Nie mam zielonego pojęcia jak to będzie działało w PvE.
Po 4. Tu mam pytanie do magów którzy czesali na fire buildzie instancje. Czy Molten Fury działa jeżeli boss ma <20% HP?
Po 5. Mi przypadł do gustu najbardziej Frost Elemental. Tak jak napisał Arvold jakieś 3-4 tygodnie temu. Na cold Snapie masz 4 Frost Novy, do tego Ice Lance na instant caście. To jest miazga dopiero w PvP. Zabijasz co chcesz i jak chcesz, a jak coś nie pasuje to sam elemental potrafi wykończyć wszystko. I co mnie najbardziej zdziwiło w tym wszystkim, nevah nie miałem Banisha na elementala od locka.
Po 6. Chciałbym Wam podać linka do filmu na becie mojego. Nie jest to film który pokazuje mojego skilla, ale starałem sie leciutko pokazać co nowego można zobaczyc w BC także proszę nie komentować składu filmu i moich walk
. Fajna jest ostatnia scena z Shadowsteppem
. --->
http://files.filefront.com/PvP+++TBCwmv ... einfo.html
Jeżeli znajdę czas, postaram się zrobić 66 level i zrobić film z ice lance itd.