Demandread napisał(a):
Ok +500/600dmg i trinket - ok 25% szans na crit z pyro za 5k. Frosty wchodza crity za niecale 3k. Malo ? Czyli zasadniczo starczy miec niecale t2 i pare bwl cross items.
Przy +530 damage, AP i ZHC Fireball (Pyro nie testowałem, ale będzie trochę więcej) crtiuje za około 3.7k, nie licząc Ignite. Z buffem z BG wchodzi za około 4.6k bez Ignite. +500 damage może dałoby się osiągnąc z itemów z BWL, ale życzę szczęścia w PvPowaniu mając mniej niż 3.5k hp.
I bez obrazy, ale z tego co piszesz jasno wynika, że nie masz bladego pojęcia na temat PvP. Takie kwiatki jak:
Cytuj:
Pally - sprawdz CD, fireaura - ok, resist 50% i nadal masz ok 5k w tylek jak jest crit. A przy firebuildzie crit jest wysoki.
AP to arcane, nie fire. Jak palek widzi AP to może odpalić DS i po zabawie.
Cytuj:
Shield to ile ? 1k dmg ? Silence talent. Nie kazdy jest shadow.
Nie musi być Silence. Wystarczy jeden Dispel i po AP.
Cytuj:
Huntard - sheepniety nie moze nic zrobic, a blink + nova + sheep nie jest trudne.
Sheepnięty hunter.
Cóż, niech żyje teoria. Ja przestałem nawet próbować sheepować hunterów, chyba, że mam pewność, że mi się to uda. Zwykły auto attack, pet, SS, Silencing Shot - powodzenia.
Cytuj:
Rog - na ogol dostaje sheepa na dzien dobry.
Akurat rzucenie sheep na
dobrego roga jest bardzo trudne. Używając buildów bez IB nie widzę szans w 1 vs. 1 przeciwko prep rogalowi, który wie co robi.
Cytuj:
Lock - no, lock moze przyjac te 5k na klate i bedzie nadal ok.
Przy obecnych DoTach, Deathcoil i Silence od FH powinny wystarczyć, żeby mag zdechł. I tak samo, widząc AP wystarczy odpalić jeden z tych dwóch spelli i jest w zasadzie po zabawie.