Madas napisał(a):
... dla ciebie nagrody za pvp moga byc marnej jakosci epikami,
hmm tak sie sklada ze blue 4/6 bonus i epic 2/6 (+15% speed w formach) to imho najlepszy bonus w grze pvp dla drooda. i jak freezowalem konto to nadal w moich backpackach pvp byly 4/6 blue seta.
Cytuj:
ale dla tych co nie chcieli\nie byli w stanie raidowac to jest okazja wyposarzyc sie na tyle, aby moc konkurowac w pvp z tymi najlepiej ubranymi.
ja tego nie neguje, to mi sie w wow podoba (mimo ze nie gram) ze blizz zmienil taktyke i udostepnil w miare dobry sprzet dla wszytkich. ale jak sam napisales "aby moc konkurowac w pvp" a to co napisal jeden z userow o poddawaniu walk bo sa za dlugie i lepiej przejechac randomy to nie jest konkurowanie nie zgodzisz sie?
Cytuj:
Nie oszukujmy sie, sprzet odgrywa ogromna role w pvp.
imho zgranie > skill > gear i to w tej kolejnosci, oczywiscie gear pomaga ale jest niczym jak nie ma zgrania. najlepiej oddaje to ten film:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... or+dummiesCytuj:
Moze i raidowales dla przyjemnosci, ale zeby odniesc jakis sukces tez
musiales zdobyc sprzet, a wiec poswiecic czas, bo w sprzecie z ZG duzo
w Naxxie nie zdzialasz.
jasne, ale nigdy sie nie przejmowalem tym czy zninjuje jakis item czy nie. moj GL dobrze kiedys powiedzial oblewajac jednego z trialowcow, (wolne tlumaczenie) w ISach sie przesypuje od epicow i nikt sie o nie nie zabija wiec skoro sa dla ciebie takie istotne to nie jest to miejsce dla ciebie.
Cytuj:
Caly wow to farma, tylko jedni robia to szybciej, a drudzy wolniej.
jedni graja for fun, czymkolwiek on jest: bg, pvp, ganking, pve, orby a inni graja dla itemow, zapewne wiesz jak takich ludzi sie nazywa
Cytuj:
PS.
Zastanawiales sie kiedys dlaczego kazdy przyczepia sie tak do twoich
wypowiedzi? Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale moze po prostu
jestes zbyt napastliwy i uparcie twierdzisz, ze zawsze masz racje.
hmm moze jestem napastliwy coz nigdy nie trawilem ludzi loot oriented.
Buffchef napisał(a):
Nie widzę niczego złego w robieniu czegoś tak samo dobrze tylko szybciej,
ale takie podejście jak powyżej to już lamerstwo
trafiles w samo sendo.