Alley napisał(a):
Gdyby Gildie Lunatic Asylum i LowKick zostaly na Bl jestem 100% pewien ze mielibysmy polska gildie bijaca Kel'a, mimo to iz jednak migrowali reszta polskich gildii zostala i trzymala poziom wiec nie robmy z tych co zostali kompletnych patalachow.
Gdybysmy zostali to moze bysmy jeszcze istnieli
. Migracja zabila te gildie, bo na GB zaczely zbierac "odrzuty" z Burning Blade (nie chodzi tutaj o skill, a raczej o charaktery) i wiekszosci przestalo sie chciec grac w takim skladzie.
Mi tam starego klimatu BLa brakuje. Tak narzekacie, ze Polacy noskille i pisza zeby kase dac po znajomosci itd, ale tak robia wszystkie nacje, a juz wole tego sluchac po Polsku
. Wiem tylko jedno, po migracji na Burning Bla... eee Grim Batol musialem zaczac uwazac zeby mi ktos podczas tradu w ostatniej sekundzie nie wyjal przedmiotu/skasowal dawanej kasy, bo przekrety odchodza na skale masowa. Na BLu nigdy nie mialem takiej sytuacji.
BTW Night (powrot ulubionych NOCnikow Huragana :>), bedzie gildia w 100% Polska, tyle ze jakos bardzo na progress nastawieni nie jestesmy, wiec raczej scigac sie z Innominate ani z GoHem nie zamierzamy.