chopin napisał(a):
Biczuj sie , biczuj... Jak nie piszesz nic wnoszącego do tematu to nie dziw się że odpisuje w równie 'inteligentny'sposób'...
Zielone guild-party po naxx w którym mój mag w enigmie ma najsłabszy sprzęt.... Hmmm.... Zieleniutkie... Jak łączka...
Nie pisałem tego szukając poklasku (nawet nie umieszczam nigdzie profilu ani nie loguje sie pod imieniem chara, nawet nie napisałem na jakim serwerze gram) tylko na poparcie tezy że instance są faktycznie krótkie...
No ale cóż, każdy myśli po swojemu... GZ
Dobrze
W takim razie wniose cos do tematu
Majac na mysli "zielone" nie pisalem o poziomie wyposazenia tylko o znajomosci instancji. Wiec fakt, ze masz "maga w enigmie" nie ma tu nic do rzeczy. A jak chcesz to mozemy sobie porownac dlugosc e-peenow bo tak sie sklada ze tez gram magiem.
Instancje sa krotkie - fakt, ale po prostu - tak jak kiedys nie uwierzylbym ze ktos wszedl pierwszy raz (!) do Strat Baron i zrobil je ponizej 40 minut (chociaz wiadomo ze mozna), tak teraz nie wierze ze zielone (NIEDOSWIADCZONE W DANEJ INSTANCJI) party zrobilo za pierwszym podejsciem BF w ciagu 38 minut. Wiec albo przyjaciele z ktorymi byles byli tam wczesniej (i wtedy faktycznie to mozliwe), albo delikatnie powiedzawszy smiem zasugerowac ze mijasz sie z prawda.
No i fakt - kazdy mysli po swojemu, tego nie da sie ukryc. Chociaz ostatnio uwazam ze to super sprawa ze ktos w ogole mysli (ale nie rozmawiajmy na tematy polityczne).
Koniec offtopa, back to subject