Nie ma sie co spierać, ze hybrid nigdy nie bedzie leczyl tak jak np. ful resto, to wręcz zbyt oczywiste
. Ale nie mozna pisac, w taki sposob jakby ten build pod tym kątem był całkowicie ułomny. Gram tą klasą od zawsze, do wyjscia BC widziałem i zrobiłem tez
prawie wszystko co sie dało w tej grze wiec swoje wiem
.
Zreszta jesli chodzi o talenty... to nigdy nie miałem buildu innego niz w 100% nastawionego pod kazdym nawet najmniejszym kątem pod PvP. A, ze pozwalal mi naprawde nienajgorzej leczyc w end game (gear n' skill ma friends) to po prostu jeden z nieplanowanych plusow i jego zalet
. Tak czy owak, napewno nie zgodzę sie z twierdzieniem "jesli jestes do wszystkiego, to jestes do niczego" (wyłanczajac oczywiscie z tematu sowy, ktorych nie toleruje
Caly czas pisze tylko o feral i resto).
PS. Co jest złego w posiadaniu wielu setow na rozne okazje? Taki mankament klasy. Tu bijesz, tu leczysz a tu czasem przytankujesz. W item racku mialem jakies 10 pozycji o ile pamietam przed freezem konta
.
EDIT:
Nigdzie nie pisałem nic o "mieszaniu" setow
. Nie da sie ubrac druidem RAZ do WSZYSTKIEGO. To byłby jakis absurd. Kazdy set jest do czegos innego. Z odpowiednim sprzetem do heala z hybrid buildem jestem w stanie spokojnie dorownac niejednemu drzewu. Kwestia tego co kto jest w stanie wykrzesac ze swojego animka.
PS.2. Tak czytam sobie te moje posty i wydaja mi sie strasznie nieskładne
. Musisz mi to Xanth wybaczyc, po dzisiejszym egzaminie, strasznie ciezko mi sie "kleci" zdania
. 2 godziny snu to jednak nie to...
.