Deshroom napisał(a):
gloom napisał(a):
Do pvp jest lepsza specjalizacja 2 reczna czy dual wield ?
2h
Wiem Desh ze Ty warr z powolania i calkowicie sie z Toba zgadzam
Zeby nie bylo ze pisze glupoty i nie wiem wogole co jest lepsze bo nigdy nie gralem warem to mowie z gory ze wlasnie mam warka
zrobilem go sobie na boku, ofc gnome warr i jak go robilem bylem bardzo zakochany w warkach fury. Bardzo podobaly my sie filmy niejakiego Garth'a i od razu postanowilem ze moj warr bedzie fury- dual wield. Gdy wszedl ten patch ze nie trzeba bylo miec r14 by miec bronie GMa i set to od razu zaczelem farme osprzetu do dual wielda, ofc 1h GM sword (ten wolniejszy w pierwsza lape) + Crusader a w druga lape tez sword GMa ale ten szybszy...
I co stwierdzilem, Dual Wield smierdzi
owszem byly akcje ze podbiegalem do typa z Death Wishem i wszytskimi innymi buffami zalaczajacymi sie z Fury buildu i byla masakra potrafilem podbiec do celu i go zasypas potezna salwa krytykow + execute i bylem pr0, ale ogolnie w PvP jest ( jak to ktos kiedys napisal w topicu szamanow) sie czesto spowalnianym, zatrzymywanym, stunowanym itp... potrzebny jest nam duzy dmg zadawany przy jednym ciosie( zapomnailem jak to sie fachowo nazywa) i tutaj Dual Wield zaczyna "smierdziec chujem
" bo podbiegajac do celu na 2 sek po czym dostajemy owieczke nie zdazymy go zmasakrowac ciosami jak jeszcze kilka bedzie Miss to juz wogole BYE
Nooo wypisalem sie
Pozdrawiam Karoid.