Niceface napisał(a):
Widze, ze nie nadazasz za watkiem:
1. dyskusja rozpoczela sie o healowaniu przez rozne klasy i ich przewagach w instach
2. ktos upomina sie, ze nic nie pisza o szamanie
3. pada stwierdzenie - "resto shaman to jeden z niewielu przykładów porządnie zrobionej klasy" - na zasadzie - po co dyskutowac o shamanie skoro on jest porzadnie zrobiony i nie podlega dyskusji ze sie nadaje do instow 5 man jako main;
4. na to pojawia sie twoj wrzut nie dotyczacy calej dyskusji tylko jednej wypowiedzi.
Piszac krotko wyrwales jedna mysl z calego dialogu i ja skomentowales bez zwiazku z cala dyskusja. Co do bufow to akurat shamana sa bardziej zroznicowane i zdecydowanie bardziej ofensywne oraz bardziej modyfikowalne (w zaleznosci od skladu party) niz pozostalych klas healujacych (jezeli totemy traktowac jak bufy). Dobrze operujacy totemami i "czytajacy" walke shaman moze znacznie wiecej niz pozstale klasy healujace - chociazby taki tremor totem.
Pozdrawiam
A ile myśli miałem wyrwać?
Widocznie z resztą się zgadzam albo nie mam pojęcia o żalach priestów i paladynów.
Wracając do "dyskusji" Gorbacz sugeruje, że inne klasy (priest, paladyn) nie są porządnie zrobione z czym się nie zgadzam. A jego argument uważam za chybiony.
Poza tym Blizz juz naprawił tę wpadkę i w 2.0.10 o resto nie zapomnieli:
The bonus of the "Wrath of Air" totem now applies to healing spells as well.
Wiem, wiem teraz znowu nie na temat bo to dyskusja o nerfach a ja się z buffem ładuje. No coż, nie nadążam